Sayfa 112/1001 İlkİlk ... 1262102110111112113114122162212612 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 889 - 896 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

1. bankada usd alış 27.50

dünde aynısıydı.önce ki günde.demek değişen birşey olmadı.

demin müşteri aradı indirim talep etti1 hafta önce aldığı fiyattan.mobil bankacılığın var mı dedim.garanti var dedi.girip bakar mısın dolar aldığında kaç liradan verecek.rakamı görünce g.t oldu.bende 1 haftalık zammı yapıştırdım tabi.o fiyat 1 hafta önce de kaldı dedim

Dün çekilen operasyon sonrası Borsanın da keyfini kaçırdılar a.q ...

Şerefli aile çocukları malları önceden haber alıp borsaya sonra da Dövize çaktılar ....Nasıl bir memleket a.q İçeride adamın varsa hayat sana güzel pehhhhhhhh

3.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Dün çekilen operasyon sonrası Borsanın da keyfini kaçırdılar a.q ...

Şerefli aile çocukları malları önceden haber alıp borsaya sonra da Dövize çaktılar ....Nasıl bir memleket a.q İçeride adamın varsa hayat sana güzel pehhhhhhhh
    Sabah sabah tavandan izenr leri kaptırdım zaten

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Sabah sabah tavandan izenr leri kaptırdım zaten
    DÜn bende izenr dahil epey bir satış yaptım...Trade imkanı da kalmadı a.q...Benim takibimde ki tahtalar çöktüğü yerden tepki bile vermiyor ki Trade edelim de emekli yövmiyesi çıksın

Emekliye düzgün zam verselerdi belki buralarda beyin devrelerini yakmazdık a.q

Şu an Bizanstayım, ulen 1 saatten az zamanda Bursadan Bizans il sınırına geldik, 1 saatte Bostancıya saat 19 civarı giremedik.

Bizans ahalisi tahliyenin adını duyduğu an, ne otoyolun kalır ne de çevre yolun, hepsi tıkanır.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Şu an Bizanstayım, ulen 1 saatten az zamanda Bursadan Bizans il sınırına geldik, 1 saatte Bostancıya saat 19 civarı giremedik.

Bizans ahalisi tahliyenin adını duyduğu an, ne otoyolun kalır ne de çevre yolun, hepsi tıkanır.
    o adamlar ne işiyorsa bize de göndersin...Sabah evden çıkınca otobana bile giremiyoruz a.q

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Alengirli işler...

MB faiz arttırırken piyasaya 1.9 milyar dolar müdahale etmiş.

Resmen Bist dolar bazlı olduğu yerde 301.133 doları görmüş gibi oldu.

Demek ki 2 milyar dolar daha ateşlese, doları 24 e bassa, dolar bazlı zirveyi gördürüp, yapıyı tamamlatacak.

Niye basıyor olabilir?
    a. KKM/DDKM işi azalana/bitene kadar, kur farkını çok ödeyip/matbaada basıp, daha da M1 i fışkırtmak istemiyor.(Az fışkırsın diyor.) Yıl sonuna kadar KKM nin defterini dürecek, para kaptırmak istemiyor bi yandan, cazibesi kalmasın mevzu..
    b. Turizm sezonu bitti, yıl sonu enflasyon hedefi %58, doları/M1 i fışkırtırsak, en az TÜFE %80 çıkacak diye tırsttı.
    c. Nakte geçen birilerine dolar arz ediyor ? Yani geçici bu basma..
    d. Bi yerlerden para gelecek, önden basıvereyim biraz düşükten girsin dedi.?

Gene bi şeyhler oluyor....Politika faizi %25 e çıktı diye dolar düşmeyeceğine göre???

Gene sanırım bize gabaran bi şey var...

Dolar bazlı Bistin en son hareketi bi üçlü olmuş oldu, ya dolara basa basa bunu ED ye dönderecekler, ya direk itkiye, ya da burada bir expanading/running flat gelişiyor, sonra d3/üçgene dönecek, zamanca geniş bir 4 çizecek, hikaye yıl sonuna kadar genişleyecek...

Beklentim haftaya hiç bi şey olmamış gibi devamla, bu dalgayı hızlıca tamamlaması, en olası da bir ED ile...YTD

Adamlar doların faizin ne olacağını biliyor, bunu biliyorsan gerisini bilmesen de olur.

Hıdır

Hafta sonu, geriye dönüp bi de bakmışız, dolar bazlı 305 doları ve üstünü meğerse görmüşüz ya la....

Hafta sonu, trafoya kedi girmez inşallah...

Alengirli işler...

1 milyar dolar ateşlemiş dün...JonDowes üstat yazmış...

Bütün tilkiler, aynı kümesten...yemin etsem de ispatlayamam.

Ciy Piy Morgın...her ay 250 arttırılsın buyurmuş....Emredersiniz Gomtanııııımm...badem yağı var, verem mi, bıyıklara şifadır.

8. E bu dolar geri gelmiş nerdeyse. Ben ne anladım bu işten, borsaya niye kıydınız a dostlar, ey büyükler... Neyse ben bir etliekmek getirteyim de kafam dağılsın 🥴, vardır büyüklerimiz bir bildiği

Sayfa 112/1001 İlkİlk ... 1262102110111112113114122162212612 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •