Sayfa 114/114 İlkİlk ... 1464104112113114
Arama sonucu : 909 madde; 905 - 909 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - X

1.  Alıntı Originally Posted by cokcok Yazıyı Oku
    eskisi gibi değil artık burası....
    Yazacak fazla bir şey yok aslında.Kişisel olarak tl tarafını kısa vadeli serbest para fonunda tutuyorum 10-15 gün aralıklarla ppf'den bir miktar bozup dolar alıyorum (dolar tarafını şuan das fonunda değerlendiriyorum)

2. Yapay zeka çıktı forum bozuldu. herşeyi biliyor portföy dağılımını bile ayarlıyor

3.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Yapay zeka çıktı forum bozuldu. herşeyi biliyor portföy dağılımını bile ayarlıyor
    Bu yapay zeka işi yaş iş. Belli bir zümre insanların kendilerinin görülmesini istediklerini göstermek istiyor. Bu iş saçmalık oldu. Sosyal medya, forumlar vesaire bilgi paylaşımı için kullanılmazsa gelecekte yapay zeka verileri nasıl toplayacak? Birileri tekel olarak her bilgiyi kendi kontrollerine almak istiyor. 5-10 yıl sonra web'de bilgi kalmayacak. Reklamlarla ayakta kalan bilgi veren firmaların ziyaretçileri kaybederse bir de onlar bilgi paylaşmayacak. Birileri dünyayı parmağında oynatmak istiyor.

4.  Alıntı Originally Posted by sathyz Yazıyı Oku
    Bu yapay zeka işi yaş iş. Belli bir zümre insanların kendilerinin görülmesini istediklerini göstermek istiyor. Bu iş saçmalık oldu. Sosyal medya, forumlar vesaire bilgi paylaşımı için kullanılmazsa gelecekte yapay zeka verileri nasıl toplayacak? Birileri tekel olarak her bilgiyi kendi kontrollerine almak istiyor. 5-10 yıl sonra web'de bilgi kalmayacak. Reklamlarla ayakta kalan bilgi veren firmaların ziyaretçileri kaybederse bir de onlar bilgi paylaşmayacak. Birileri dünyayı parmağında oynatmak istiyor.
    herşey paralı olacak gibi görünüyor zaten şimdiden başladı twiitterda bedava bilgi paylaşan zerohedge gibi hesaplar artık tırıvırı herkesin ulaşabildiği bilgileri paylaşıyor önemli kritik bilgiler için üyelik istiyor.yakında yapay zeka platformlarında da değişik üyelik paketleri satılabilir finans sağlık alanlarında profesyonel yardım gibi enteresan bir dünyaya doğru evriliyoruz

5. TCMB 46.00 fonlama devam

Sayfa 114/114 İlkİlk ... 1464104112113114

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •