Şu başlık veya sistem üzerine açılan tüm başlıkları okuyun konu hep aynı opt dan başka bişey yok. şunu denedim bu çıktı onu denedim şu çıktı berikini denedim şöyle çıktı. vs vs.... dön baba dönelim... aynı şeyleri senelerce konuşyoruz hala köşe olan yok BEN DAHİL viopta .
Ben dahil derken ben zaten vioptan köşeyi dönülmeyeceğini yazalı nedenleri ile anlattım bilmem kaç sene önce. özetle viop ancak erhanın bir kısmına katıldığım bakkal hesabından başka birşey değil. yani 30 yatırayım 5 kontrat oynayım senelik % 50 iyidir.
yani bakkal düşüncesi ile aynı senelik bana kalan 15 bin. bunlada evimin ihtiyaçlarını en azından cepten yemem.

belki senelik bira param çıkar . hesap bence cuk oturmuş
zaten en sonunda gelinen nokta bu.
ve zaten böyle olmasıda gerekiyor. robota 500 kontrat bağlamak akıl işi olamazz.
ama hisselere istersen 10 milyon yatır.
gelelim neden kazanamıyoruz.
1 3 tane mov ekleyip hadi birde rsi birde macd koydukmu robota ohh mis. arkidişler ben artık ALGORİTMİK TRAYDİKÇİ OLDUM robotlar optlar sistemler stratejiler havada uçuyor . hemen bir twitter hesabı sonra fenomenlik hayelleri vs vs.
sonra birazda makale kuantum falan.. sıkıştır araya en son atomu parçalayan formüle bile gdenler vardı
sonuç..: keman üretimine dön başa. en garantisi kaybetmek yok yap sat.
gelelim strateji bölümüne.
tüm bu indikatörlerle yapmış olduğunuz istersen internetteki tüm formülleri de al yanına artı opt. yapılan stratejinin toplamı 1 dir. yani bu bir strajetidir hemde toplamı.
erhan diyor viopta srateji sınırsız hayal gücünüze kalmış . öyle birşey yok zaten indikatörler data yükselişinde indikatör yükseliyor indikatörlerin % 99 u bu şekilde. hal böyle ile yukarda dediğim internetteki tüm formülleri alın bu yapmış olduğunuz şey zaten tek bir strateji demektir. toplamı...
desenki yazı tura atsın sistem indikatör yok. bu başka bir stratejidir ettimi 2
desenki. 1 poz long açtın kaybetti 2 ci de long açsın o da kaybetti 3 cüde long açsın ama kaldıracı 3 değilde 7 yapsın. bu da bir başka birşey.
yani basit bir yazı tura işi bile. internetteki tüm fomüllerin tüm optların toplamı ile eşdeğer !
viopta ortada bir data varken ve bir sonraki datanın kaçtan kapanacağını bilmiyorsan yapacağın herşey sınırlıdır.
ama yokben uğraşır şuan atlantik okyanusundaki atıyorum 178.9389.9896 koordinatlarındaki en küçük dalganın boyutunu hesaplayabiliyorum diyorsan kolay gele.
Yer İmleri