Sayfa 116/245 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216 ... SonSon
Arama sonucu : 1958 madde; 921 - 928 arası.

Konu: KRGYO - Körfez GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by akrep Yazıyı Oku
    bir süredir hiç yorum yapmadım sadece bilanço beklentilerine ait güzel yorumları okudum..şimdi bu açıklanan bilanço anlatılan bilançomu vede önümüzdeki hafta ne olur ..ustalardan yorum bekleriz
    Bilanço beklentisi alınmadı geçen sene ki 9 aylık bilanço toplu ödeme aldığı için yüksek gelmişti
    Bence sermayenin yaklaşık 4/1 kadar olan 9 aylık iyi bir rakam iç kaynaklarda nakit birikiyor ve
    Satışta olan daireler var ve geçen gün önünden geçtim perdeler çoğalmıştı birileri 2.64 zirvesinden
    Beri yatayda topluyor baskı yaparak mal toplu ben haber veya haberlerle yeni bir yükselişe başlayacağını
    Düşünüyorum ytd

2. Eyvallah bir kez daha söylüyorum sabrınıza hayranım... Ky kazansın artık bu kagıtta.. Endeks 8000 puan yukarı geldi kagıt 15 kademe.. Ya çok deli gidecek yada bize mal taşıttıyorlar

Venus_V3_5040 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. bilanco

4. bilançoya göre satış ve kar marjları çok olumsuz gibi duruyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6. KRGYO - Körfez GYO A.Ş.

Bilançoyu değerlendirirken 6 aylık verilere göre de değerlendirirseniz fiyat konusunda tutarlı tahmin yaparsınız

Ayrıca Gyo olduğu ve satışa hazır konut vb nide göz önünde bulundurun

Ertelenmiş gelirlerdeki rakamlar da tahminen yıl sonu bilançosunda gelir olarak yansıyabilir

7. Sonuç olarak pazartesi ve hafta ya ne olur? çok iyi bilanço F/K düşük ama bizim borsa belli olmuyor batık hisseler tavan oluyor bilanço iyi hisseler bekliyor

Bilanco kotu degil ama hisseye yon veren sebeke cok guclu,6 aylikta 4,9 milyon kara 1,8-2,6 hareketini yaptirdilar,simdi 14,8 milyon kar geldi,isterlerse 2,5-3 yaparlar,keyifleri istemezse birbirlerinin alislarina lot vere vere,b grubuna gecmeye yeterli 1,8 seviyelerinde yatayda tutmaya devam ederler,senaryoyu yazan onlar,biz figuraniz...

Sayfa 116/245 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •