Flamenge hocama söyledim..sağ solla işi olmayacak hisse önermiştim...niyet pazarlama olsa ona yaşarın dyo hissesini al derdim 1.7 den 7 ye gelmiş ..sen beni yanlış görüyorsun...onun aklında bu hisse ile soru işareti olmasa hemen bu fiyattan crdfa al derdim....yinede iltifatın icin tesekur.
VKİNG
Menkul kıymet alım satım lisansı dedikodu galiba. Bilgisi olan var mı?
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben bedelsiz istemiyorum. Bana maximum parayı versin ve daha çok kar etmeye baksın.
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=beyazsayfa;1280942]Hissede yenimisin ,yoksa provakator musun.bence pro ...... Sin .spek sana korkutma görevi verdi herhalde.korkuyormus.sat git o zaman .defal.
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOTE
Hoşşşt oradan ne pazarlaması ne speği profilimden geçmiş gönderilerime bak ne pazarlaması yapmışım.Google fetö ve altınbaş yazın zaten çıkacak elma armut almıyoruz para yatırıyoruz tabiki araştıracağım.Hissede eski olanlar belki yorum yapar bilgi sahibidir diye yazdım. Saçma sapan yorumlar yapma burada gülünç oluyorsun.
Evet ilginc yanı da o lidfa bugün %20 yaptı bizimki taş gibi......lidfa 30 milyon sermaye ile 9 aylık 16 milyon kar bizimki 80 milyon ile 18 milyon kar bunlar aynı sektör de faaliyet göstermiyor mu...nedir bu arada ucurumun sebebi ..bu lidfa nerden kazanıyor parayı ...yada bizimki ler parayı hic ediyorlar...bu işin sırrı nedir bu iki şirketi kıyaslaya bilen var mı
VKİNG
En son bildiğim Lidfa yatırım ve kira amaçlı bayağı bir ofis almıştı.
Beklenti yaratıyorlar çalışıyoruz sadece paradan para kazanmaya bakmıyor devamlılığı olan işlerinde peşindeyiz mesajı veriyorlar.
Crdfa nın yaa fiyatı faizlerden cazip olacak yada kaarını arttırması gerekiyor.
Yıllardır kaarı aynı kalmış, bunun enflasyonu var, borsadasın krizi var.
Yer İmleri