Sayfa 1160/1223 İlkİlk ... 1606601060111011501158115911601161116211701210 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 9,273 - 9,280 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1:20 civarı kaldıraca tekabül eden minimum teminat ilan edilir..buna dokunmazsın..yani spk tarafında ayarlama veya değişiklik olmamalı..

ama aracı kurumlar sürekli ciddi margin call yiyen adamların teminatını mesela 1:10 mertebesine yükseltir (veya 1:5)..zaten yetkileri var.. ama bunu aniden yapmamalı.. mesela adam zarardaki pozsiyonunun margin call dan çıkmasını teminat yatırarak hallettikten sonra yeni açacağı pozsiyonlarını düşük kaldıraçla açmasına izin verirsin..

her şey aracı kurumda biter..

yapmak istedikten sonra bir sürü farklı yöntem bulunabilir..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2.  Alıntı Originally Posted by TK23 Yazıyı Oku
    Verir tabi,
    Sen karşılıksız mı olsun istiyorsun.
    HİBE OLSA İYİ OLUR.........

3.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    1 karpuz aldim orta boy cok buyuk de degil 22 tl tuttu
    Tr de artik 5000 tl alti yoksul degil direk aç sinifindadir
    NEREDEN ALIYORSUN BİLMİYORUM DA BİZİM BURANIN 2 KATINI VERMİŞŞSİN...hisselerden iyi vurdun herhalde

4. 2. Abdülhamit te ecdadtır. Ama ne kızıl sultan ne de ulu hakandır. Osmanlı nın en buhranlı dönemine denk gelmiş, kimilerine göre iyi idare etmiş kimilerine göre ise çok başarısız bir padişahtır. Ama sonuç olarak övünülecek bir döneme denk gelmemiş ve yine övünülecek, dünyayı titretecek bir yönetim sergilememiştir.

Duhul
    May 2017
    İkamet
    London Ankara
    Gönderi
    2,262
     Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    1:20 civarı kaldıraca tekabül eden minimum teminat ilan edilir..buna dokunmazsın..yani spk tarafında ayarlama veya değişiklik olmamalı..

ama aracı kurumlar sürekli ciddi margin call yiyen adamların teminatını mesela 1:10 mertebesine yükseltir (veya 1:5)..zaten yetkileri var.. ama bunu aniden yapmamalı.. mesela adam zarardaki pozsiyonunun margin call dan çıkmasını teminat yatırarak hallettikten sonra yeni açacağı pozsiyonlarını düşük kaldıraçla açmasına izin verirsin..

her şey aracı kurumda biter..

yapmak istedikten sonra bir sürü farklı yöntem bulunabilir..

vıob un başladıgı gunden beri icinde olan biri olarak oran olarak bu kadar kısa surede kazancı ve kaybı yasadıgım bır donem olmadı

soyleki birim olarak 0.125 birim dolar 7 tl de iken 3.8 birime cıkmıstı

ertesi gunku dususte 2 birime dusunce 1.5 birimi cekme sonucunda

kalan 0.5 bırımın dolar 5.8 lerde sıfırlanması gibi anormal bır salınım

6. Özellikle İstanbul da meyve sebze ciddi pahalı. Tvde çarşı pazar geziyordu bir kanal haberlerde de orada gördüğüm fiyatlara nutkum tutuldu. Biz burada pahalı diyoruz İstanbul dakilere Allah yardım etsin.

7.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Abdulhamit borsa dan buyuk servet elde etmis diyorlar
    vay be,ilk defa duydum.
    demek ki krizi fırsata çevirmiş
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 1160/1223 İlkİlk ... 1606601060111011501158115911601161116211701210 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •