Sayfa 117/774 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217617 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 929 - 936 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
    Lisede okuyan yegenim az önce telefon etti. Amca ben liseyi bırakıp, vekil olmak için siyasete gireceğim ama ögrenci adamda para ne gezer, vekillik başvuru parası, poster, afiş, reklam parası lazım, senin şu hisseleri sat bana destek olda bende 18 lik vekillerden biri olayım dedi..Tüm varlığım, üç kuruş param var oda borsada şimdi ben yegenime ne cevab vereyim yahu...

2. Allah reisi sevmese bu kadar beceriksiz bir muhalefet çıkarmazdı karşısına...

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

8.  Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    Lisede okuyan yegenim az önce telefon etti. Amca ben liseyi bırakıp, vekil olmak için siyasete gireceğim ama ögrenci adamda para ne gezer, vekillik başvuru parası, poster, afiş, reklam parası lazım, senin şu hisseleri sat bana destek olda bende 18 lik vekillerden biri olayım dedi..Tüm varlığım, üç kuruş param var oda borsada şimdi ben yegenime ne cevab vereyim yahu...
    Aslında güzel yatırım.

Kendi kendine maaş zammı yapabilen, özlük haklarını arttırabilen tek meslek erbabı.
    Düşün berbersin ama saç tıraşını 200 TL yaptım diyemezsin, müşterini kaçırırsın. Burada ise sıkıntı yok.

Lafa gelince "Patronumuz millet" de ama kendine haklar tanırken referanduma gitmek yok. Hani patron milletti?

Bence destek verin.

Sayfa 117/774 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217617 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •