Sayfa 117/540 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217 ... SonSon
Arama sonucu : 4317 madde; 929 - 936 arası.

Konu: ULUSE - Ulusoy Elektrik

Uyuyan güzel uyanmış, halka arzdan bu yana kendini gizleyen dev..........,uzun vadeli yatırım için müthiş bir seyir olacak, bu gün başlayan ortaklığımızda paramız oldukça düşsede yükselsede toplamya başladık, dünya ölçeğinde bir şirket olduğu ( hyundai gibi, telsa gibi) günleri görürüz inşallah.YATIRIM TAVSİYESİ DEYİLDUR

2. tahtayı izliyormusun vatandaş neler yapıyor. son zamanlarda izlediğim en iyi döktürme operasyonu.

3. Günün takasını verebilecek varmı

4. "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

5. Yabancı bu gün alıma geçmiş.
    Nereye kadar gider bilemem, her şey tabi gelecek bilançoya bağlı ama güzel bilanço geleceğini tahmin ediyorum.
    Umarım bize ekmek yedirir.

6.  Alıntı Originally Posted by seyyah Yazıyı Oku
    Uyuyan güzel uyanmış, halka arzdan bu yana kendini gizleyen dev..........,uzun vadeli yatırım için müthiş bir seyir olacak, bu gün başlayan ortaklığımızda paramız oldukça düşsede yükselsede toplamya başladık, dünya ölçeğinde bir şirket olduğu ( hyundai gibi, telsa gibi) günleri görürüz inşallah.YATIRIM TAVSİYESİ DEYİLDUR
    hayırlı olsun İNŞAALLAH bende uzun yıllar beklemeyi düşünüyorum ALLAH ömür verirse***

7. 12.93 tarihi direnç kırılırsa tavana gider ancak 12.93 de satıcı yok :D :D

8. Arkadaslar müsaadenizle 95 e kadar tahtayı kaldırmak istiyorum..

Sayfa 117/540 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •