Sayfa 117/367 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217 ... SonSon
Arama sonucu : 2997 madde; 929 - 936 arası.

Konu: KOZAL - Koza Altın

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by ezelbayraktar Yazıyı Oku
    Katılmıyorum. 150 ye kadar beklenti ile gitmedi. Yabancı çıkış isteyince kağıttan haberleri sebep yaptılar. Ayrıca süreçteki prim yüzde yüz değil. K.y.yı dolandırdılar. Şimdi bunun böyle olduğunu bu ustten mallananlar ağlama yoğunlukları arttırdığında daha iyi anlayacağız.
    olabilir abi ben işin detay kısmını bilemem tilkilerin aklında ne dönüyor onu da tahmin edemeyiz dönmüştür illaki bi oyunlar,ama dediğim gibi rezervlerde 1-2 milyonluk bir artış olabilseydi,bilançoda beklendiği gibi 2 milyar üstü gelseydi şu an 150 tlnin üstünde olacağımıza eminim,sonuçta bunların gerçekleşmemiş olması da o tahtacıların planlarına yağ sürmüş oluyor

2. şimdi önümüzdeki en yakın beklentiler ağrıdan gelecek haber ve mahkemenin sonuçlanması olacak,dua edelim de ağrıdan dişe dokunur bir haber gelsin,şu mahkeme işi de hayırlısıyla bir an önce bitsin gitsin önümüze bakalım,akıllarda hep bi şüphe olacağına netlik önemli

3. Dır dır dır, vır vır vır! Özsermaye karlılığı %27.18 - PD/DD 2.56 - Yıllık getiri %96.59 Ytd. 100-150 USD olması gereken firma 15-20 USD'dan işlem görüyor. Yaptığınız muhabbet müthiş!!! Engellesek bile bazı boşboğazları kopyala yapıştır yapıldığından yine de görüyoruz satın gidin beğenmiyorsanız!!! Yönetim bu konuda birşeyler yapın...

4.  Alıntı Originally Posted by eranıo Yazıyı Oku
    Dır dır dır, vır vır vır! Özsermaye karlılığı %27.18 - PD/DD 2.56 - Yıllık getiri %96.59 Ytd. 100-150 USD olması gereken firma 15-20 USD'dan işlem görüyor. Yaptığınız muhabbet müthiş!!! Engellesek bile bazı boşboğazları kopyala yapıştır yapıldığından yine de görüyoruz satın gidin beğenmiyorsanız!!! Yönetim bu konuda birşeyler yapın...
    kime kızdın hemşerim hayırdır,en son yazılan 3-4 mesaj bana ait olduğu için üstüme alındım,ne dırdırı yapmışız anlamadın,şuraya haftada bir iki kez girip iki kelam etmiş olmak niye bu kadar rahatsız ediyor ki anlamadım,şirketi beğenmediğimize dair ne yazdık beğenmesek zaten tutmayız ama kimse gidişat hakkında hiç yorum yapmasın mı hisse 155 ten 125 e gelmiş bunun sebeplerini irdelemek dır dır mı oluyor,neyse siz yazın bundan sonra ben okumaktan mutluluk duyarım,yeter ki hisse iyi olsun hepimizin amacı para kazanmak

5.  Alıntı Originally Posted by different Yazıyı Oku
    kime kızdın hemşerim hayırdır,en son yazılan 3-4 mesaj bana ait olduğu için üstüme alındım,ne dırdırı yapmışız anlamadın,şuraya haftada bir iki kez girip iki kelam etmiş olmak niye bu kadar rahatsız ediyor ki anlamadım,şirketi beğenmediğimize dair ne yazdık beğenmesek zaten tutmayız ama kimse gidişat hakkında hiç yorum yapmasın mı hisse 155 ten 125 e gelmiş bunun sebeplerini irdelemek dır dır mı oluyor,neyse siz yazın bundan sonra ben okumaktan mutluluk duyarım,yeter ki hisse iyi olsun hepimizin amacı para kazanmak
    Burası yorum yapmak için kurulmuş bir forum. Niye yazmıyormuşuz ya? different kardeşim hiç takma bunları. Bir şey bildikleri falan yok. Bunların esas kendileri günah keçisi arama hastalıgı olan ruh hastası mız mız psikopatlar.

Siz engelleyin, görmeyin kardeşim yada hiç bakmayın size silah zoruyla okutan yok ya.

Bakın biz iyi insanlarız kimseden durduk yere şikayet etmiyoruz.. Canıniz sıkılıyorsa gidin gezin, namaz kılın inancınız varsa yada yoksa Varoluş felsefeni okuyun insanlıgı insanları öğrenin, psikoloji okuyun, roman, hikaye okuyun.

İnanın bizde çok bayılmıyoruz yazmaya. Belli limite ulaşsak defolup gidicez. Sizde o zaman ruhları şikayet edermisiniz burada ne yaparsanız yaparsınız.
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

6. Yarın kritik bir gün bence. Ve birazda belirsiz olabiir.. Hani söz vardır ? Bir şeyin kıymetini kaybedince anlarız. Benim gibi tecrübeli ve en büyük gerilimlere alışık olan biri için bile böyle kaybetme riski olan zamanlar zor geçer.

janhatan arkadaşın deyimiyle ; daha çok boğup aşağı basarlarsa işte o zaman epey keyifsiz bir süreç olur. Yok biz 132 bandında biraz daha çalışacağız derlerse o zaman biraz gevşeriz. Yalnız her türlü önceden silkeleme durumu olursa işte o kendilerine uzuncu diyen arkadaşlar haricinde hemen herkesi gerecektir diye düşünüyorum. Hayırlı ve bol kazançlı haftalar olsun.

7. Hayırlı haftalar olsun inşallah. Her yer yemyeşil olsun.

8. Asalak spekin kağıdı üç beş kuruşla uğraşacağına bir kerede bir kaç tavan yapsan günahımı girersin be mübarek?!

Sayfa 117/367 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •