Originally Posted by
different
kime kızdın hemşerim hayırdır,en son yazılan 3-4 mesaj bana ait olduğu için üstüme alındım,ne dırdırı yapmışız anlamadın,şuraya haftada bir iki kez girip iki kelam etmiş olmak niye bu kadar rahatsız ediyor ki anlamadım,şirketi beğenmediğimize dair ne yazdık beğenmesek zaten tutmayız ama kimse gidişat hakkında hiç yorum yapmasın mı hisse 155 ten 125 e gelmiş bunun sebeplerini irdelemek dır dır mı oluyor,neyse siz yazın bundan sonra ben okumaktan mutluluk duyarım,yeter ki hisse iyi olsun hepimizin amacı para kazanmak
Burası yorum yapmak için kurulmuş bir forum. Niye yazmıyormuşuz ya? different kardeşim hiç takma bunları. Bir şey bildikleri falan yok. Bunların esas kendileri günah keçisi arama hastalıgı olan ruh hastası mız mız psikopatlar.
Siz engelleyin, görmeyin kardeşim yada hiç bakmayın size silah zoruyla okutan yok ya.
Bakın biz iyi insanlarız kimseden durduk yere şikayet etmiyoruz.. Canıniz sıkılıyorsa gidin gezin, namaz kılın inancınız varsa yada yoksa Varoluş felsefeni okuyun insanlıgı insanları öğrenin, psikoloji okuyun, roman, hikaye okuyun.
İnanın bizde çok bayılmıyoruz yazmaya. Belli limite ulaşsak defolup gidicez. Sizde o zaman ruhları şikayet edermisiniz burada ne yaparsanız yaparsınız.
Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yer İmleri