Sayfa 117/330 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217 ... SonSon
Arama sonucu : 2636 madde; 929 - 936 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-5

1.  Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    Büroda fiyat bankadan yüksekse döviz çıkar. Büroda fiyat bankadan düşükse iner. Bürodaki fiyat çok önemlidir. Banka fiyatlarıyla karşılaştırırsanız çok sevinirim fırsat olursa.
    Şu anda dolar alış 11.19 satış 11.31 görünüyor. Ama her saniye kur değişiyor tabi. Ama benim burada asıl dikkat ettiğim nokta bakalım bu gece de kuru aşağı çekecekler mi? Ben pek ihtimal vermiyorum. Gün içinde geldi. Hemen yukarı çıktı. Yani 10.50 - 11.40 aralığını alıcılı görüyorum. Ondan ne olacak diye merak ediyorum. Yukarıda linkini verdiğim videoyu izlerseniz hoca güzel bilgiler veriyor.

2.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Şu anda dolar alış 11.19 satış 11.31 görünüyor. Ama her saniye kur değişiyor tabi. Ama benim burada asıl dikkat ettiğim nokta bakalım bu gece de kuru aşağı çekecekler mi? Ben pek ihtimal vermiyorum. Gün içinde geldi. Hemen yukarı çıktı. Yani 10.50 - 11.40 aralığını alıcılı görüyorum. Ondan ne olacak diye merak ediyorum. Yukarıda linkini verdiğim videoyu izlerseniz hoca güzel bilgiler veriyor.
    O kavala etkisiydi, tahliye çıkabilir diye satış oldu, olmayınca geri geldi.
    MB yada kamu bankaları satışa devam ederse 9'u bulur dolar, oradada kalır.
    Yaklaşık 1 yıl öylece salınıp durur gibime geliyor.

Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Kara çocuk biliyor da söylemiyor. Garip bir tip...

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustad sene 90 larda oyleydi
    Ankarayi bilen bilir. En buyuk doviz burosu ulus altinkaynak doviz burosuydu
    Millet oradan almak icin uc vasita degisip giderdi
    Yok be web. o bir kuruşluk farkı 25.10.2021 tarihinde aldığım dolar için yazdım. Hatta aynı yere değişik günlerde alım için bir kaç kez gitmiştim. Ben fiyat yönünden MB kurunu esas alıyordum. Elemana sormuştum. Fiyatı nasıl belirliyorsunuz? O da istanbul piyasasına göre belirliyoruz demişti. Ama MB kurlarına çok yakındı. O aralar bankalarda makas 4- 6 kuruş arasında değişiyordu.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Ben buna katılmıyorum. 10.40 altı pek gelmez deniyor. Tunç Şatıroğlu var bir bakın.

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustad sene 90 larda oyleydi
    Ankarayi bilen bilir. En buyuk doviz burosu ulus altinkaynak doviz burosuydu
    Millet oradan almak icin uc vasita degisip giderdi
    Kara çocuk Ankaralı. Bilmesi doğal anladım. Kulağı kesiklerden belki.

7.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Yukarıda verdiğim linkte hoca öyle söylemiyor. Görünen köy de kılavuz istemez. Biliyorsun çok zorlama yapılıyor ama milletteki döviz miktarı gittikçe artıyor.

8. 10.50 sanki destek seviyesi oldu gibi. Bir kez test edildi yukarı gitti. bakalım bir daha gelecek mi? ya da gelip aşağı kıracak mı?

Sayfa 117/330 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •