Sayfa 1178/1223 İlkİlk ... 178678107811281168117611771178117911801188 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 9,417 - 9,424 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1.  Alıntı Originally Posted by berryforeva Yazıyı Oku
    Omaha diye bir eleman vardı, seçim öncesi zırvalıyordu. 5 yıl sabrederseniz çok güzel şeyler yapacak diye reis. Dolar 4 liraydı. Bilseydik böyle bir şey olacak don gömlek dolar long açardık

Troll dü eleman, görevini ifa edince kayboldu tabii ortadan
    O elemanin yaptığıyla bagis toplayip sucuk satan furkanin yaptigi ayni.
    Akp lileri istikrar diye gaza getirip dolar short endeks longa yukleyip tuydu

doğduğun yer hindistan olsa HİNDU, tayland olsa BUDİST, israil olsa MUSEVİ olacaktın.

bin yıl önce norveç te doğsaydın ODİN e, 3000 yıl önce roma da doğsaydın ZEUS a tapacaktın.

din basit bir tarih ve coğrafya meselesidir.

ALINTIDIR

3. '' Rapora göre rayları askıda bırakan tren yolu altındaki menfez dolgusu için kullanılan malzemenin içinde ''kırık mermer, fayans ve beton parçaları bulunduğu'' görülmüş.
    Kırık mermer, fayans ve beton parçaları...
    Kırık mermer, fayans ve beton parçaları... ''

http://www.kuzeyormanlari.org/2018/0...limati-kimden/
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

4.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    2 ay once feto ya bagis yapiyordum da diyordun

fettöye bağış yapmadım onların dersanelerinde okuyan 2 öğrenciye burs vermiştim 10 yıl önce

hayırsever birileri mutlaka birilerine burs verir niyet önemlidir

kılıçtaroğluda türbanlı kızımıza burs vermişti kız fetöcü çıkarsa ne diyeceksin

5.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Ahlaken çökmüş toplum olduk.
    Konak 18 denen yerde nikaha,düğüne davetliyiz, Bursa'da..
    Valideyi de götürdük,80 yaşında..
    Valide örtülü,Rahmetli babamın yanında düğünde oynamayı bırak, içkili masaya oturmazdı.
    Dindar demek, her haltı yiyen ahlaksız demek değildi,10 sene öncelerde..
    Neyse,düğünde başı bağlı AKP li kadınlar bir oynadı,göbek attı hayret ettik...
    Başı örtülü yeni nesil dindar görünüşlü kadınlar Nesrin Topkapıdan daha iyi dans etti,tüm erkeklerin önünde...

Yeni NESİL dindarları
    İncelemek şart..

SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bu konuda kesinlikle haklısın.
    toplum nasıl böyle ahlak çöküşü yaşadı anlayamıyoruz.
    akp li kadınlar olup olmadığını bilemeyiz belki de chp li mhp li hdp li kadınlar dır, oy verirken kim nereye oy vermiş diye anlında yazmıyor.
    ama dediğiniz genelleme doğru. kapalı ama göbek atıyor...enteresan
    madem göbek atıcan o zaman niye kapanıyorsun.hadi kapandın madem niye göbek atıyorsun...
    gecenlerde bir ihtiyar anlatıyor,otobüse binmiş kimse yer vermemiş,yoldan gecerken kavga edenleri görmüş yaşlı olduğu için ayıramamış ama dediğine göre 5-6 tane delikanlı varmış onlarda ayırmayıp kavgayı seyretmiş...
    sanırım toplumdaki ahlak seviyesi dip yaptı.
    güclü gücsüzü ezecek
    kimse kimseye acımıycak.
    şimdiden önlemlerinizi alın
    hatta ben konu komşu mahalleliyi toplayıp bu konuyu masaya yatıracam.
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by baldayı Yazıyı Oku
    fettöye bağış yapmadım onların dersanelerinde okuyan 2 öğrenciye burs vermiştim 10 yıl önce

Kilicdar en buyuk sansiniz
    Kılıçdar olmasa bu oyu nerden alcaksiniz
    Ne elestiriyorsun ovmeniz lazim

7.  Alıntı Originally Posted by baldayı Yazıyı Oku

Türban sapığı seni..
    ateist biri olsa vermezdin o bursu değil mi..
    İyilik yapmanız bile iki yüzlü

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    bu konuda kesinlikle haklısın.
    toplum nasıl böyle ahlak çöküşü yaşadı anlayamıyoruz.
    akp li kadınlar olup olmadığını bilemeyiz belki de chp li mhp li hdp li kadınlar dır, oy verirken kim nereye oy vermiş diye anlında yazmıyor.
    ama dediğiniz genelleme doğru. kapalı ama göbek atıyor...enteresan
    madem göbek atıcan o zaman niye kapanıyorsun.hadi kapandın madem niye göbek atıyorsun...
    gecenlerde bir ihtiyar anlatıyor,otobüse binmiş kimse yer vermemiş,yoldan gecerken kavga edenleri görmüş yaşlı olduğu için ayıramamış ama dediğine göre 5-6 tane delikanlı varmış onlarda ayırmayıp kavgayı seyretmiş...
    sanırım toplumdaki ahlak seviyesi dip yaptı.
    güclü gücsüzü ezecek
    kimse kimseye acımıycak.
    şimdiden önlemlerinizi alın
    hatta ben konu komşu mahalleliyi toplayıp bu konuyu masaya yatıracam.
    2 nedeni var ekonomik bozulma ve teknoloji.
    Ozellikle instagram denen bir lanet var korkunc zararli bir uygulama ben yonetsem ulkeyi yarina kapatirim

Sayfa 1178/1223 İlkİlk ... 178678107811281168117611771178117911801188 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •