Sayfa 118/199 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168 ... SonSon
Arama sonucu : 1586 madde; 937 - 944 arası.

Konu: USAS - Usaş yatırımlar Holding

1.  Alıntı Originally Posted by hcevik2017 Yazıyı Oku
    IEYHO Sermaye artırımının %65 ini USAŞ ile birleşme, geri kalan %25 ini nasıl yapacak?
    286.121.264 IEYHO mevcut sermeyesi
    184.031.366 USAS mevcut sermeyesi
    470.152.630 Birlesme sonrasi
    Duyurulan sermeye 543.595.733
    Geri kalan %25 sermaye artışı bedelli olacaktır.

1 TL ve uzeri maliyetli olanların tek dayanakları birleşme sonrası IEYHO olarak ivme kazanıp fiyatın 1 TL civarına çıkmasıdır.

YTD
    hcevik2017 Eyvallah gömdük paraları unutucağız anlaşılan.

2. Birleşme olacaksa ieyho 40 kuruş ise usas en az 60 kuruş olmalı. Kesin hesaplar yapılıp ince ayar çekilmemiş. Bakalim Patronun talimatı nasıl olacak.

Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by yakamoz Yazıyı Oku
    aynen haklisinnniz batık enkazı kurtarmak

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Arkadaşlar Bu kadar Bilginiz ve Öngörünüz Varsa SUÇ DUYURUSUN'da Bulunun Lütfen. Bizide Kurtarın Bu Adamın Elinden.

4.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    çok kelime oyunu dönüyor ama rızza işini bilir.. bu hisse gidecek ise birleşmeye kadar yürümesi lazım.. genel kurulda onay çıkarsa diğer işlemler ile beraber tahminim 11-15 eylül arası bu iki şirket tek şirket olur..
    - birleşmeden bir gün önce usas 10 tl de olsa 0,2 tl de olsa ertesi günü 1.647 luk ieyho hisse si alır, o gün ieyho hisse si kaç ise o fiyattan devam eder.. bundan dolayı iki şirket hisse fiyatı arasında 1.647 lük katsayı farkı olacak diye birşey yok. .. ieyho bugün 0.41 tl ise çarpı 1.647 eşittir 0.67 tl usas yapıyor.. ama böyle bir mantık yok haberiniz ola..

-ieyho nun lot sayısı 286 milyon %75 halka arz edilmiş ve hisse çok dağınık...birleşme ile beraber 156 + 156*0,647 = 257 milyon ieyho hissesi usas sahiplerine verilecek böylece 543 milyon lotluk bir ieyho ortaya çıkacak ki, böyle bir şirketi rızza neden götürsün, ya da götürebilir mi.. bu birleşmedeki temel amaç batık ieyho yu kurtarmaktır..

-usas varlıkları ile kur 1.8 iken 180 milyon tl alacağını cemas ta tahsisli hisse artışı yaparak cemasın %76 sına sahip oldu, 107 milyon tl lik alacağına karşın ışıklar holding in %45 ine sahip oldu...yani ucagın içini bosalttı , ucak demek %76 cemas artı %44 ışıklar holding.. ben hala bir terslik olur da bu birleşme işi olmaz diyen tarafta olsam da son volesi de; ieyho ile birleşip, ieyho u kurtarıp borsa da ki misyonunu usas tamamlayacaktır.. yatırım önerisi değildir.
    Arkadaşlar Bu kadar Bilginiz ve Öngörünüz Varsa SUÇ DUYURUSUN'da Bulunun Lütfen. Bizide Kurtarın Bu Adamın Elinden.

5.  Alıntı Originally Posted by aslan3800 Yazıyı Oku
    Birleşme olacaksa ieyho 40 kuruş ise usas en az 60 kuruş olmalı. Kesin hesaplar yapılıp ince ayar çekilmemiş. Bakalim Patronun talimatı nasıl olacak.

Aslan 3800, birkaç gün önce, 0.40 altında kağıt mı var satmiyorum ieyho diyordun. Bugün değiştirdim burdayım diyorsun. Burada da usaş en az 0.60 kuruş olmalı diyorsun. Niye 0.60 kuruş olmalı bi anlatırmisin. Arkadaşlar tekrar yazıyorum. Değerlendirme oranlarına göre ieyho birleşmesi 0.41 , 0.43 arası. Usaş değişim 1.64.73.dir. Usaş fiyati talep çok olursa yukarı gider, talep olmazsa yerinde sayar. Usaş fiyati ile birleşmenin çokda bi alakası yoktur. Şu olacak bu olacak diye bir fiyat, kural ve dayatma yoktur. Bazı arkadaşlar çok hayelperest ve uç noktalarda yorum yapıyor.
    Lütfen biraz sakin olun. Ortada batan matan da yok, uçup Kaçan da. Ya birleşme onaylandığında % 64.73 razı gelirsiniz yada bu orandan da olursunuz, yada 2019 bekleriz. Durum bu. Bekleyen de görür. Ytd.

6.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    Aslan 3800, birkaç gün önce, 0.40 altında kağıt mı var satmiyorum ieyho diyordun. Bugün değiştirdim burdayım diyorsun. Burada da usaş en az 0.60 kuruş olmalı diyorsun. Niye 0.60 kuruş olmalı bi anlatırmisin. Arkadaşlar tekrar yazıyorum. Değerlendirme oranlarına göre ieyho birleşmesi 0.41 , 0.43 arası. Usaş değişim 1.64.73.dir. Usaş fiyati talep çok olursa yukarı gider, talep olmazsa yerinde sayar. Usaş fiyati ile birleşmenin çokda bi alakası yoktur. Şu olacak bu olacak diye bir fiyat, kural ve dayatma yoktur. Bazı arkadaşlar çok hayelperest ve uç noktalarda yorum yapıyor.
    Lütfen biraz sakin olun. Ortada batan matan da yok, uçup Kaçan da. Ya birleşme onaylandığında % 64.73 razı gelirsiniz yada bu orandan da olursunuz, yada 2019 bekleriz. Durum bu. Bekleyen de görür. Ytd.
    Hala aynı şeyi söylüyorum. Birleşme oranına göre usas daha karli gibi göründü. Sonuçta ikisinde takibimde.
    1usas =1.64ieyho ediyorsa
    İeyho=0.41 kuruş ise şuan usas ne olmalı
    Tabii teori böyle diyor. Uygulamada patronun dediği oluyor.

7. alımlar kuvvetli hareket olacak gibi 46 gab halen boss bu canımı şikiyor

8. spekkk 52 kırığın gibime geliiooo on hazırlıklar tamam mi tek kalemden kaldıran iptal eşi cem kademedeki satışları ytd

Sayfa 118/199 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •