Sayfa 118/375 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218 ... SonSon
Arama sonucu : 2995 madde; 937 - 944 arası.

Konu: KOZAL - Koza Altın

1.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    --ovacık ....
    Ben de haritaya bakınca aynısını düşündüm. Ya gemi yoluyla taşıyacaklar oradan oraya (eğer o tür bir nakliye mümkün ve fiyat olarak uygunsa) ya da kamyonlarla. Mastra konusu yanlış olmalı. Ha, istedikleri bir şirkete çok çok iyi fiyattan Karapınar'dan Mastra'ya kamyonla toprak taşıma işini vermek istiyorlarsa, ayrı mesele O zaman varoluş, Kozal yatırımcısının yardımcısı olsun.
    ...

2. Kozal zamanı geldi bence büyük kurumlarda hedeflerini revize ettiler 150 lere atak yapabilir bugün 132 de zor tuttular

3. Zor falan tutmadılar, yeni bir KEK bulmuşlar HSBC den ona mal devrediyorlar. Burda Bofa- Tacirler- Yatırım Finans aynı kuyu. Garanti-İş- Phılıp gercek münferit ,A1 ve Arasıra Gedik Sat & Al ‘ cı günlükçü. Basen Bofa gercek yabancınında satıyor.Yani fiyatı istedigi bantlarda hareket ettiriyor. Şimdilik Burda. Heran 122-131 Banfı da başlayabilir. Uzun vadede 175 hedefi bana göre kesin gibi. Ytd

4. Sanırım şu an itibariyle, "lanet olsun seni aldığım güne, böyle kağıt mı olur, rezil kağıt, spk nerede" zone'una girmiş bulunuyoruz

Eğer iyi yönetilir, çocuk okutacam ben adı altında 50-100 milyonluk bağışlar yapılmazsa, ilerleyen yıllarda eski zirvelerinin üzerini göreceği kanaatindeyim. Sabır ve ekran izlememe. En az 3 yıl.
    ...

5. Bal gibide füze gibi gitme potansiyeli olan bir kağıt. Ama speklerin hepsi anlaşmış k.y. yedirmeyeceğiz diyorlar. Allah gözlerini doyursun.
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

6. 2020 yılı Haziran Kasım döneminde yapılan karotlu sondaj 80.147 metre olarak gerçekleşmiş ve yapılan sondaj miktarı %83 artış göstermiştir. Tüm bu gelişmelere paralel olarak şirketin mevcut envanterindeki yerüstü karotlu sondaj makinası 8'den 15'e çıkarılmıştır. Şirketimiz kendi sondaj makinalarının yanında kiralanan makinalarla birlikte bugün itibariyle 33 adet sondaj makinası ile arama faaliyetlerinde bulunmaktadır.

Mollakara dışında başka rezerv haber gelmesi lazım 33 sondaj makinası gerçekte çalıyor ise

7 aralık kap açıklaması bu işlere en az 1 yıl önce başlamalıydı geç kaldı tmsf

Otel durumu nedir bilen varmı neden satışa çıkmıyor

15 ton üretime ulaşması için mevcut koruyup mollakara da 200 bin ons üretim gerekiyor

7. Her düşüş alım fırsatı diye düşünüyorum,asla yatırım tavsiyesi değildir.

8. Bu angutlarla 5-10 yıl haybeye uğraşıp ömrünü harcayacağına alacaksın bir spek kağıdı 6 ayda köşeyi döneceksin. Ama kağıdı zamanında iyi seçip yürekli olman gerekir. Mesela vakfn en başlardan beri gözüm onda 3,5 ayda % 400 yaptı. Her türlü tedbiri getirdi SPK gidecek kağıtta böyle gider işte. Hala seriye devam ediyor. YTD.
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Sayfa 118/375 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •