Sayfa 120/1003 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220620 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 953 - 960 arası.

Konu: Viop XXXVI

1. Birazdan Sabah gazetesi manşet atar "ABD ve Avrupa'dan geri adım", twitterda troller reis geri adım attırdı diye gazı da veririler, kabineden sert bir uyarı gelir konu da kapanır diye umuyorum. Bu açıklamalara rağmen sınırdışı kararı çıkarsa burada daha derin bir politika değişikliğine işaret eder. Arkasından Suriye'de de başka hamleler gelir. Seçime ekonomik başarısızlığı arkada bırakacak bir çatışma ve gerilim ortamında girmek amacını ortaya koyar
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

2. ya reiz g20 ye gitmiyor mu?
    orda bunların patronlarına bassın fırçayı,
    onlar da değiştirsinler.
    neden ireiz bu memurlarlan uğraşıyor. asdas.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by TyphoonTrader Yazıyı Oku
    Birazdan Sabah gazetesi manşet atar "ABD ve Avrupa'dan geri adım", twitterda troller reis geri adım attırdı diye gazı da veririler, kabineden sert bir uyarı gelir konu da kapanır diye umuyorum. Bu açıklamalara rağmen sınırdışı kararı çıkarsa burada daha derin bir politika değişikliğine işaret eder. Arkasından Suriye'de de başka hamleler gelir. Seçime ekonomik başarısızlığı arkada bırakacak bir çatışma ve gerilim ortamında girmek amacını ortaya koyar
    AL işte

https://www.sabah.com.tr/dunya/abd-b...iyoruz-5718620
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

4. coniler diyor ki sizin iç işlerinize karışmamak bizim elçinin görevidir kusura bakman bi daha olmaz falan geri fites yapmışlar benim anladığım
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

5.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    coniler diyor ki sizin iç işlerinize karışmamak bizim elçinin görevidir kusura bakman bi daha olmaz falan geri fites yapmışlar benim anladığım
    medwing başka bi madde koyunca karıştı demek iş.
    içişleri hikayesi ise, zorun yok.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Taşınan Açıklar

7. Garanti olmasa çoktan 1500 lerdeydik sırf oradakı baskı yüzünden gitmiyor çoğu kağıt

8. Cumhurbaşkanlığı kaynakları, ABD ve diğer büyükelçiliklerin açıklamalarının Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından olumlu karşılandığını bildirdi. -AA

Cumhurbaşkanlığı kaynakları, ABD ve diğer büyükelçiliklerin açıklamalarının Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından olumlu karşılandığını bildirdi.

Kaynak : Anadolu Ajansı

Sayfa 120/1003 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220620 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •