Sayfa 121/360 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221 ... SonSon
Arama sonucu : 2874 madde; 961 - 968 arası.

Konu: DZGYO Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by salvadore_xp Yazıyı Oku
    Ozgyo yu özlemle takip ediyoruz gidisini, Tek tesellimiz Dzgyo nun potansiyeline güveniyorum. Sıra bizim kağıda da gelecek inşallah.
    Bnm anlamadığım tek birşey var neden SPK hemen tedbir verdi ? Denizbank uçtu tavan tavan gitti kimsede ses yok, hemde bunun halka açıkligi %10. Özgül uçtu hicbisey yok, çaycı Çayciyi biliyor sunuz degilmi o işin içine girmedi diyemi durdurdular anlam veremiyorum ortaklar.

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. [quote name=&quot;salvadore_xp&quot; post=1790758]Ozgyo yu özlemle takip ediyoruz gidisini, Tek tesellimiz Dzgyo nun potansiyeline güveniyorum. Sıra bizim kağıda da gelecek inşallah.[/QUOTE]Bnm anlamadığım tek birşey var neden SPK hemen tedbir verdi ? Denizbank uçtu tavan tavan gitti kimsede ses yok, hemde bunun halka açıkligi %10. Özgül uçtu hicbisey yok, çaycı Çayciyi biliyor sunuz degilmi o işin içine girmedi diyemi durdurdular anlam veremiyorum ortaklar.<br />
    <br />

Evet maalesef bence de adamların politikası zenginsen kazan kazan mantığı...

Lenovo K33a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by hosan Yazıyı Oku
    [quote name=&quot;salvadore_xp&quot; post=1790758]Ozgyo yu özlemle takip ediyoruz gidisini, Tek tesellimiz Dzgyo nun potansiyeline güveniyorum. Sıra bizim kağıda da gelecek inşallah.
    Bnm anlamadığım tek birşey var neden SPK hemen tedbir verdi ? Denizbank uçtu tavan tavan gitti kimsede ses yok, hemde bunun halka açıkligi %10. Özgül uçtu hicbisey yok, çaycı Çayciyi biliyor sunuz degilmi o işin içine girmedi diyemi durdurdular anlam veremiyorum ortaklar.<br />
    <br />

Evet maalesef bence de adamların politikası zenginsen kazan kazan mantığı...

Lenovo K33a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOTE]Anlamadım

4.  Alıntı Originally Posted by salvadore_xp Yazıyı Oku
    Arkadaşlar, konu ile alakası yok; ama samimiyetinize güvenerek bir soru soracağım. Halk trader kullanıyorum, halk yatırım aracı kurumum. Portföy de olan hisseler, örneğin Dzgyo toplantı haberi duyurulduğunda bana bir bildirim gelmiyor. Sizden duyuyorum genelde haberi. Forex mobile kullanıyorum onunla beraber. Haberi gidip ben kontrol ediyorum. Bildirim onda da yok. Sizde durumlar nasıl?
    Siz mi kontrol ediyorsunuz haber var mı diye?
    Selamlar,bende finans kullanıyorum,haber akışı için haber alarm var,eklediğim her hisse için saniyesinde haber düşüyor,sizin kullandığınızda da olmalı

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

5.  Alıntı Originally Posted by erhan_y Yazıyı Oku
    Selamlar,bende finans kullanıyorum,haber akışı için haber alarm var,eklediğim her hisse için saniyesinde haber düşüyor,sizin kullandığınızda da olmalı

Malesef Erhan bey, halk bankası trader uygulaması bu konuda yetersiz. Halk yatırım a girerseniz orda görürsünüz dediler. Hisse net olmasa haberimiz olmayacak haberlerden.

6.  Alıntı Originally Posted by salvadore_xp Yazıyı Oku
    Malesef Erhan bey, halk bankası trader uygulaması bu konuda yetersiz. Halk yatırım a girerseniz orda görürsünüz dediler. Hisse net olmasa haberimiz olmayacak haberlerden.
    Finansta aylık 250000 tl hacminiz varsa derinlik ve günlük aracı kurum takası da ücretsiz.tavsiye ederim

7.  Alıntı Originally Posted by erhan_y Yazıyı Oku
    Finansta aylık 250000 tl hacminiz varsa derinlik ve günlük aracı kurum takası da ücretsiz.tavsiye ederim

Çok iyiymiş; maaş müşterisi olduğumuz için komisyonu 10.000 de 9. Gerçi daha düşük komisyon da çok. Dezavantajı çok fazla. Biraz daha sabredeyim. Hacim yapayım. İsteğimi vermezlerse yolları ayıracağim artık.

8. Denizbank'a ne oldu öyle, eksi 12 açtı. Bize de sıçramaz inşallah.

Sayfa 121/360 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •