Sayfa 122/1023 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222622 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 969 - 976 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. New York Timestan Peter S. Goodmanın Türkiye ekonomisinin gidişatını değerlendirdirdi Belirsiz bir küresel ekonomide Türkiye en riskli ülke olabilir.

Kırılgan beşlide bizi kestirmiş adam gözüne.

2.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    kafam karisti

Bence TR de uretim yapmanin tam zamani. Ithal urunlerle rekabet etmek cok daha kolay ve ihrac etmek icin kur avantaji cok yuksek

o yuzden dediklerinizi anlayamadim
    şuan türkiyede hiçbirşey yapılmaz herkes tası tarağı toplayıp kaçmaya çalışıyor.

3. Yabancı merkez bankası 24 temmuz toplantısında faiz artışı beklerken dün başkanımız faizleri düşereceğim dedi. Adamların parasını ülkeye %20 faizle bile getiremezken hatta kaçıyorlarken birde faizleri düşereceğim demek ateşe benzin dökmek gibi oldu.

4.  Alıntı Originally Posted by doctor Yazıyı Oku
    2 ay önce imf gereksiz derdim gerçi para konusunda halen gereksiz.
    Seçimden sonra yerel seçimleri düşünerek akılcı hareket ederler diye düşünmüştüm herkes gibi ama yok yapılacak en son şeyi yapıp Berat'ı ekonominin başına getirdi adam.
    Imf para falan için değil sırf şart dayatıp yabancının güvenini kazanmak için farz oldu.
    Aksi takdirde hiçbir yol olmaz, düzelir diyende boşa bekler.
    Yapılacak şey Mehmet Şimşek yanına bir güven veren daha isim koyup duble garanti altına almaktı. Olan Garantiye oldu.(garan)

Bu arada Berat o kabinedeki en kalitesiz adam değil kesinlikle, sırf damat diye haksızlık ediyoruz aslında. Tamam adamın damadı olmasa hiçbirşey olmaz fakat kabinedeki diğer isimler ondan da beter. Yinede damadını getirdi diyeceklerini bile bile niye ekonomiyi verirki bir insan? Berat dünyanın number one ekonomi profosoru olsa dahi bunların söyleneceği ve kabul görmeyeceği belliydi.
    Ha şimdi tükürüp durduğun imfyi yalayıp standby imzalayıp sonunda işler imf sayesinde yoluna girince damadına bak başarılı ekonomi bakanı oldu ülkeyi düze çıkardı diyip ileride kendi yerine mi hazırlıyorsun nedir? Öyleyse Bilocan kıskanmaz mı?
    kendi yerine hazırlıyorsa yardımcısı yapsaydı. resmen dalga geçiyor. yok marmarada ekonomi dersi almışmış. sanki bizzat kriz çıkarmak istiyor gibi. bilocan pek bişeyi kıskancak durumda değil ya çok parlak değil o. damat en iyileri galiba.

5. Borsada yatırımcıyı ıslatıp ıslatıp dövüyorlar.
    Güven tamamen kayboldu yazık oldu gerçekten.

Yahu bu al sat işleride iyiymis folarda sat 84 e al 81 e

*moody's, "erdogan'ın açıkladığı değişiklikler, tcmb'nin bağımsızlığını daha da zorlayacak görünüyor"

*moody's, "tcmb yönetimine ilişkin değişiklikler, türkiye ekonomisindeki ısınmaya karşı para politikasını sıkılaştırma azminin önümüzdeki aylarda güçlenmek yerine zayıflayabileceğine işaret ediyor"

*moody's, "tcmb'nin ve diğer kamu kurumlarının bağımsızlığına saldırı yönünnde her algı yatırımcı endişelerini büyük olasılıkla alevlendirir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 122/1023 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222622 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •