Originally Posted by Pscyokinesis Hadi ya bugün birisine 22.50 demiştim zorla diye 21.50 verince üçlü parada inşallah işine yaramıştır ne diyeyim bence mt beni yanlış bilgilendirdi ve bugün kıvırdı ama.. bilemedim. suçu üstüme aldım.
sar nasıl oluyorsa en başı çekiyor acaba.petrolün etkisidir kesin
I LOVETHAILAND
dolara %6 faiz valla bu gidişle seneye %10'u vurur bu. cennet cennet çalışmaya gerek yok.
Originally Posted by strongarm dolara %6 faiz valla bu gidişle seneye %10'u vurur bu. cennet cennet çalışmaya gerek yok. Kısa vadeli gitmekte fayda var. Garanti Bankası bile yüksek meblağlara 92 gün vadeye yüzde 5 faiz veriyor...
Originally Posted by Garavel Halkbank en son 22.50% (önce 21 ardından 21.50%) yeni giriş Fiba 21.50%. Banka bonosu satıyorlar, mk oranı 22.50 Burgan 23%, temdit Vakıfbank 22.40% (biraz daha yükseltebilirler, üstelemedim) Finansbank 21% Finansbank İçin Miktar Nedir Temdit mi?
Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir
Originally Posted by shark Kısa vadeli gitmekte fayda var. Garanti Bankası bile yüksek meblağlara 92 gün vadeye yüzde 5 faiz veriyor... 100 bin e 4 verdi bugün. 1-2 m ye verir sanırım 5 leri
Bu gün Burganbank’tan arandım. 500k için 32 gün vadeye %24 teklif edildi..
Originally Posted by Ahme 100 bin e 4 verdi bugün. 1-2 m ye verir sanırım 5 leri 100 K Dolara 4 Düşük Olmuş Hangi Banka O.
Forum Rules
Yer İmleri