Sayfa 124/205 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174 ... SonSon
Arama sonucu : 1635 madde; 985 - 992 arası.

Konu: DENIZ - Denizbank

1. Böyle kapansa bile razıyım. 2 dk da işi bitiriyor diyor arkadaş. El insaf açılışta zirve yaptı rahatça satabilecek şekilde nerdeyse yatayda aşağı gitti. YTD.
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2. Güzel çalışıyor da kendinemi bize mi? Topluyorsa iyi 10 luk kademelerle yediriyorsa kötü. Yalnız en baştan beri gördüğüm en güzel formasyon. İnşallah yanıltmaz YTD

3. hocam ben hissenin 3 aydır yaptığı harekete göre yazıyoruyorum.Gecen haberdede hakan ateş reisle görüşmeye çıkmış diye haber geldi anında %20 yaptı ertesi gün %16 yaptı sonra geri geldi ben ona istinaden diyorum ama karar herkezin kendinin ister alır ister satar zorla kimse kimse bişey yaptırmıyor.Şans gönül ister herkez kazansın küçük yatırımcı zarar etmesin

4.  Alıntı Originally Posted by goktug20 Yazıyı Oku
    hocam ben hissenin 3 aydır yaptığı harekete göre yazıyoruyorum.Gecen haberdede hakan ateş reisle görüşmeye çıkmış diye haber geldi anında %20 yaptı ertesi gün %16 yaptı sonra geri geldi ben ona istinaden diyorum ama karar herkezin kendinin ister alır ister satar zorla kimse kimse bişey yaptırmıyor.Şans gönül ister herkez kazansın küçük yatırımcı zarar etmesin
    yazıların öyle demiyor ama .. şöyle düşün buraya hergün gelip 1 kuruşa düşecek yazsa birisi ne hissedersin ?

yaptığın şey tam olarak bunun tersi .. eğer bir fırsat olduğunu düşünüyorsan , bu gibi spekulatif hisselerde bunu kendine saklamak zorundasın .. çünkü sana inanıp bir kişi bile yatırımını buraya koysa ve %50 erise yatırımı bu vebalden kurtulamazsın.

kendi elinde mal var diye milleti gaza getirmek .. hele hele 2 yıl öncesine göre 5 katına çıkmış bir hissede bunu yapmak yakışık almaz..

bu arada satış mevzusuna bence reisin bakış açısı tam olarak şu ; " bu BAE herşey iyiyken neden gelip bir banka almadı da , ekonomi bu denli diken üstünde iken , rusların türkiyedeki tek bankasını almaya çalısıyor ? "

türkiyenin rusya ile yerel para birimi üzerinden ticaret ve yatırım anlasmalarını hangi banka yürütüyor sanıyorsunuz ? BAE apaçık türkiye düşmanlığı yapıp (resmi makamlar tarafından ) , gelip türkiyede en büyük 10 banka arasında yer alan bankayı ciddi anlamda ticari faaliyet için aldığını düşünecek kadar saf olmayalım. olayın özü şuydu , türkiyede başlatılacak bir ekonomik krizin tetikçiliği yapılacaktı suudi finansmanıyla.. kişisel düşüncem mevcut hükümet de bu adımı gördü buna göre aksiyon aldı.

belki yanılıyorumdur ama , benim yorumum bu şekilde..

hakkınızda hayırlısı , umarım beklentiniz gerçekleşir bol karla çıkarsınız istediğiniz seviyelerde..

5.  Alıntı Originally Posted by kennym Yazıyı Oku
    yazıların öyle demiyor ama .. şöyle düşün buraya hergün gelip 1 kuruşa düşecek yazsa birisi ne hissedersin ?

yaptığın şey tam olarak bunun tersi .. eğer bir fırsat olduğunu düşünüyorsan , bu gibi spekulatif hisselerde bunu kendine saklamak zorundasın .. çünkü sana inanıp bir kişi bile yatırımını buraya koysa ve %50 erise yatırımı bu vebalden kurtulamazsın.

kendi elinde mal var diye milleti gaza getirmek .. hele hele 2 yıl öncesine göre 5 katına çıkmış bir hissede bunu yapmak yakışık almaz..

bu arada satış mevzusuna bence reisin bakış açısı tam olarak şu ; " bu BAE herşey iyiyken neden gelip bir banka almadı da , ekonomi bu denli diken üstünde iken , rusların türkiyedeki tek bankasını almaya çalısıyor ? "

türkiyenin rusya ile yerel para birimi üzerinden ticaret ve yatırım anlasmalarını hangi banka yürütüyor sanıyorsunuz ? BAE apaçık türkiye düşmanlığı yapıp (resmi makamlar tarafından ) , gelip türkiyede en büyük 10 banka arasında yer alan bankayı ciddi anlamda ticari faaliyet için aldığını düşünecek kadar saf olmayalım. olayın özü şuydu , türkiyede başlatılacak bir ekonomik krizin tetikçiliği yapılacaktı suudi finansmanıyla.. kişisel düşüncem mevcut hükümet de bu adımı gördü buna göre aksiyon aldı.

belki yanılıyorumdur ama , benim yorumum bu şekilde..

hakkınızda hayırlısı , umarım beklentiniz gerçekleşir bol karla çıkarsınız istediğiniz seviyelerde..
    ondan mütevellit belki Katar'a satarlar..sberbank sonucta satacak bunu..

kendı fıkrımdır etkılemesın sızlerı

6. Kağın hareketi burdan dönerse orta vade hayal olur bence. YtD.

7. Bir kaliteli Onun Çocuğu var kağıdın başında bekleyen , bütün olan biten onun yediği naneler. İllaki toparlar azıcık sabır

8. ben çıkıcam galiba akağıttan. bunun arkası önü kalmadı bence. zararın neresinden dönersen kardır hesabı.. yoksa bu aynı uzun süre toplar yukarıdan verir sonra yine başladığı noktaya gelir. bu kağıdın ölümü oluyor bunu yapıyor bir kaç kez. işi bittikten sonra kağıdı bırakıyor. yani borsada temel bir tarz oldu bu. ve bu tarzda ky nın bekleme gücü yoksa hali harap ki bence zaten öyle olmaktadır. borsaya yatırımcı gelmiyor diyorlar. bir kere bu düzende gelen benim gibi yaşlı kurtlardır ancak. kaldıki bize bile ters takla attırıyorlar. ekonomi iyi gündem iyi he he çok iyi dolar 4.23 ü gördü. bu böyle gittikçe trumpta aynı gündemleri oluşturarak devam eder. adam zaten ta başkanlığa adaylığını koymadan bunlar ı söyledi. ş.z i so.u YTD.

Sayfa 124/205 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •