-
*euro bölgesi'nde eylül'de perakende sektörü pmı 52,3 (önceki 50,8)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*almanya'da eylül'de perakende sektörü pmı 52,8 (önceki 53,0)
*fransa'da eylül'de perakende sektörü pmı 53,3 (önceki 50,4)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*ecb/praet, "euro adaptasyonu için sürdürülebilir yakınlaşma gerekli"
-
*suudi enerji bakanı, "aramco halka arzı 2018'in ikinci yarısında olacak"
*suudi enerji bakanı, "aramco halka arzı için açıklama zamanı gelince yapılacak"
*suudi enerji bakanı, "petrol üretim kısıntısına uymaya devam ediyoruz"
-
*aramco ceo'su nasser, "aramco'nın borsalara 2018'de kote edilmesi için çalışmalar hala devam ediyor"
*rusya enerji bakanı, "rus yatırımcıların aramco halka arzına katılıp katılmayacaklarını bilmiyorum"
*aramco/nasser, "halka arz için zamanlama ve yer seçimi konusunda çalışmalara devam ediyoruz"
-
*ispanya'da 2022 vadeli tahvil ihalesinde satış eur3,208 milyar, maksimum faiz %0,552
*ispanya'da 2029 vadeli tahvil ihalesinde satış eur1,086 milyar
*ispanya'da 2029 vadeli tahvil ihalesinde maksimum faiz %1,878 (önceki %1,896)
*ispanya'da 2024 vadeli enflasyona endeksli tahvil ihalesinde maksimum faiz -%0,036 (önceki %0,125)
*ispanya'da 2024 vadeli enflasyona endeksli tahvil ihalesinde satış eur304 milyon
-
*fransa/macron, "ırak'ın toprak bütünlüğü korunmalı"
*fransa/macron, "bağdat ile kürtler arasında önümüzdeki haftalarda dialog kurulmamlı"
-
*ırak başbakanı abadi: Fransız şirketlerinin ırak'ta daha fazla yatırım yapmasını umut ediyoruz
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri