Sayfa 124/174 İlkİlk ... 2474114122123124125126134 ... SonSon
Arama sonucu : 1389 madde; 985 - 992 arası.

Konu: SKBNK - Şekerbank

1. Sayın Buraktepe sizin düşünceniz nedir gidişatı nasıl değerlendiriyorsunuz.

YTD

2. Var 1 sıkıntı biz bilmiyoruz yada gidecek de topluyamadılar diyecem 6/7 aydır ilk 5 değismiyor adet değismiyor son zamanlarda citi artirmiş paylarını,deniz,is ayni ne hali varsa görsün

3. bugün öğle saatlerinde ekotürk ekonomi kanalında ahmet mergen şekerbank grafiği yorumlarken aynen şunları söyledi. bu bankayı ara sıra birileri alır satar birkaç haber yaparlar 106 -115 ve 115-130 arası gider gelir. eğer zararda değilseniz satabilirsiniz. grafik 106 yı gösteriyor buralarda da tutunamaz ise 0.85 lere kadar inebilir. hale bakın bankaya hissesine dolaylı olarak resmen dandik dedi adam. gerçi haberle hisse hareketlerine bakınca da adama hak veriyor insan. aylarca bekle en iyi dönemde bile şeker gyo halka arz etme borsa döviz rezil hale gelsin sende halka arz müracaatı yap. neresinden bakarsak bakalım rezillik beceriksizlik yada bir oyunun parçası yapılanlar.

4. Kendi kendine takılan bir hisse. İşimiz iş bununla haberde fayda etmiyor

YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by can5can5 Yazıyı Oku
    bugün öğle saatlerinde ekotürk ekonomi kanalında ahmet mergen şekerbank grafiği yorumlarken aynen şunları söyledi. bu bankayı ara sıra birileri alır satar birkaç haber yaparlar 106 -115 ve 115-130 arası gider gelir. eğer zararda değilseniz satabilirsiniz. grafik 106 yı gösteriyor buralarda da tutunamaz ise 0.85 lere kadar inebilir. hale bakın bankaya hissesine dolaylı olarak resmen dandik dedi adam. gerçi haberle hisse hareketlerine bakınca da adama hak veriyor insan. aylarca bekle en iyi dönemde bile şeker gyo halka arz etme borsa döviz rezil hale gelsin sende halka arz müracaatı yap. neresinden bakarsak bakalım rezillik beceriksizlik yada bir oyunun parçası yapılanlar.

1,06 yı gördü 2 nci tabanda

6.  Alıntı Originally Posted by SOrRrOS Yazıyı Oku
    Sayın Buraktepe sizin düşünceniz nedir gidişatı nasıl değerlendiriyorsunuz.

YTD
    Dostum benim dusuncem hisse icin umutluyum. Son mal toplamalar olarak degerlendiriyorum bu hareketlerini. Suan bankalar geriledigi icin buda onlara ayak uyduruyor. Iki gun evvel dikkatimi ceken dort adet hisse aldim alctl yksln celha asuzu. Onlar yerine skbnk alacaktim son an caydim. Yalniz nisan yada mayis ayinda yurt disindan piyasalara dolar faiz darbesi gelebilir. O zaman araliginda hissede olmak ne derece dogru bilemiyorum. Ben 1.62 den almis oldugum hisseleri tasimaya devam ediyorum. Bizim hisseyi yapan grub belli zaten. Yeterince mal toplayinca gotureceklerdir. Isin su kusimida var. investing ve telegramda cok takipcimiz var. ky cok yuklu hissede. Habere ragmen gitmemesi onlari dokme istegidir.

7.  Alıntı Originally Posted by can5can5 Yazıyı Oku
    bugün öğle saatlerinde ekotürk ekonomi kanalında ahmet mergen şekerbank grafiği yorumlarken aynen şunları söyledi. bu bankayı ara sıra birileri alır satar birkaç haber yaparlar 106 -115 ve 115-130 arası gider gelir. eğer zararda değilseniz satabilirsiniz. grafik 106 yı gösteriyor buralarda da tutunamaz ise 0.85 lere kadar inebilir. hale bakın bankaya hissesine dolaylı olarak resmen dandik dedi adam. gerçi haberle hisse hareketlerine bakınca da adama hak veriyor insan. aylarca bekle en iyi dönemde bile şeker gyo halka arz etme borsa döviz rezil hale gelsin sende halka arz müracaatı yap. neresinden bakarsak bakalım rezillik beceriksizlik yada bir oyunun parçası yapılanlar.
    Ahmet Mergen sevdigim bi teknikci ama temel analizlerde ve haber konularinda eksigi vardir. Duz teknige gore hedef verir. Dedigi gibi olurda 1 tl altlarina inersek baya baya lot alirim. Keske gerilesede dedigi gibi poz artirsak. Ama suan icin zor gibi.

8.  Alıntı Originally Posted by Buraktepe Yazıyı Oku
    Ahmet Mergen sevdigim bi teknikci ama temel analizlerde ve haber konularinda eksigi vardir. Duz teknige gore hedef verir. Dedigi gibi olurda 1 tl altlarina inersek baya baya lot alirim. Keske gerilesede dedigi gibi poz artirsak. Ama suan icin zor gibi.
    Tekniğe inanan ve bakan birisi habere bakmaz ki !

Sayfa 124/174 İlkİlk ... 2474114122123124125126134 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •