Yıllardır Garanti Bankası ile çalışmama reğmen geçen yıl yeni para getirince hoşgeldin faizinden faydalanmıştım.
Yukarıdaki arkadaşın da söylediği gibi bildiğim kadarıyla TEB Marifetliyi de kapadıktan 6 ay sonra hoşgeldin oranıyla tekrar açmak mümkün. Yani 3 ay hoşgeldini aldıktan sonra hesabı kapatıp parayı çekiyorsunuz 6 ay sonra tekrar parayı TEB e getirip marifetli hesap açıyorsunuz.
Burgan Güldüren'den tekrar hoşgeldin almak için 1 yıl geçmesi gerek dedi.
Odea geçen ay sormuştum yanlış hatırlamıyorsam 3 ay pasif kalması lazım demişti hoşgeldin oranı için. Ancak Odea'nın hoşgeldinde boşta kalan tutar da fazla, o yüzden Odea hoşgeldin olmuş olmamış çok fark etmiyordu son hesapladığımda. Oranlar çok değişti son günlerde tablo nasıl bakmadım. Hoşgeldinsiz Odea en son 19.5 civarı bir şey yazıyordu benim hesap hareketlerinde.
TEB ve Vakıf'ta aradan süre geçse de tekrar hoşgeldin tanımlanabildiğine dair bir duyumum olmadı.
Garanti'de parayı 30 gün başka yere alınca tekrar hoşgeldin teklif etmeye başlıyor internet şubesinde.
Üç ay sozde ama her faiz artışında hesabı kapatıp yeniden guncelliyirsun faiz artışlarında faydalanıyorsun benim üç ay i geçti 19.50 idi cuma 20.50 olunca hesabı kapatıp yeniden açtım 20.50 den devam ediyor eft bedava istediğin zaman para yatır cek marifetli hesap limit 750 000
SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güldüren'e dolar 5%, avro 3% ve sterlin 3,25% seçenekleri gelmiş. TL cinsinden güldüren hesabım var. Dolar, avro veya sterlin cinsinden açılacak hesap içinde şubeye gitmek gerekiyormuş.
There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?
Yer İmleri