Baskıya devam ediyorlar. 2.10 gören hisseye izin vermediler. Burada kalsın istiyorlar neden se. Sabır taşı olsa çatlar.
Baskıya devam ediyorlar. 2.10 gören hisseye izin vermediler. Burada kalsın istiyorlar neden se. Sabır taşı olsa çatlar.
İttifakın %300 borc ödemek için yaptığı bedelli müracatında adese borcu ödeneceği yazıyor, yani bedellinin adresi belli. Bu nedenle SPK işlemleri oldukca hızlı gerçekleştirecektir. Ayrıca bedelli sermaye artırımı yani sisteme para girişi SPK tarafından ilgi gören bir olay. Oldukca hızlı olmasını bekliyorum.
Size katılıyorum tabiki borçsuz ticaret en iyisi ama. Büyük yatırımlarda ya ortak bulursunuz yada kredi. İttifak krediyi bulmuş üzerine yapılandırmış. Faizden fazla kazanmak varken neden borcunu kapatmak istiyor ben onu anlamadım. Bedelli parasınla yatırım yapsa tcaretini arttırsa aradaki fark cebe kalır. Ama ben ticaret yapmıyacam satıp kenara çekileceğim diyorsa o ayrı. Acaba durum böyle mi. Sadece düşünüyorum.
İttifakın elinde %7-8 resmi ortaklığı var, 2-3 yılda %20-25 senedi topladı ise adeseyi satar. Başka halka arzları var, onların işlemlerini başlattı. İttifakın elinde %7 resmi göründüğü için halka açıklığı yüksek olduğu için satış olasılığına piyasa ihtimal vermiyor, genellikle ihtimal verilmeyenler gerçekleşir.
SPK bedelliye onay vermesi 2-3 ayı bulur. Bedelli sermaye artirimi ittfhtan cok adeseye olumlu yansıyacaktır
Şimidlik ittifak ile birlikte hareket ediyor, SPK bedelli için beklenenden çok daha hızlı karar verecektir. Sonuçta para girecek. 35 gün sonra 3.ceyrek bitiyor, bu süre bitmeden sermaye artırımı hesaplara girmiş olur. adese de banka kredilerini kapatmış olur. Satılması alınması önemli değil. 300 milyon tl ye yakın para girişi kredi kapanması bile başlı başına yeterli bir beklenti olacaktır.
Yer İmleri