Sayfa 127/191 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177 ... SonSon
Arama sonucu : 1523 madde; 1,009 - 1,016 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. Bu nasıl rakam looo 1853.
    Tissot reklamı mı yapiyon sen.
    Artist olup soyuncen mi yoksa.. ytd

2. Buraya özel olmamakla birlikte 0 ziyaretçi derken şaka değildi. Birçok topik son zamanlarda bomboş, özellikle de bilançolardan sonra epeyce azaldı. Ytd

3. Geçen yazdiydim bu süreci pandemi dönemine benzetiyorum diye, arada da lingoya yazıyorum al oradan buraya yapıştır olmuyor. Trump ticaret kafalı biri. Pandemide emtialar mücbir sebeplerle üretim durdurmama ise gidememe vs ile yükselmişti, yani arz sıkıntısı kaynaklıydi.

Sonrasında normal yaşama dönüş ve stok fazlası oluştu bir çok sektörde. Ve faizlerin yükselmesi ile de alım gücü zorlaştı ve ıgına sıkına bir şekilde stoklar eritilmeye çalışıldı.
    Bir yandan yemen Kızıldeniz fiyatlara etken olurken ümit burnundan sevkiyatlar yapılarak bir nevi yavaslatilma yaşatıldı.
    Mücbir sebep sonrası olan durumlar suni mıdır bilemem ama Trump yaptırımları da bir sunilik düşünüyorum yani, üretimde frenli bir şekilde yaptirtmak, vergi koymak, husiler vs vs birden piyasaya can verilsin istenmiyor. Kısmen suni veya gerçekte olması gereken mı savaşı krizi bilemem. Ama faizler indiriliyor nitekim ve tabi bu süreçte aynı pandemi sürecindeki gibi aheste aheste ilerliyor kanımca..
    Sektörler birbirine ilintilidir. Biri olmadan öbürü olmaz. İş varsa para var, para varsa alım var, hizmet var satış var, pandemiden tek farkı iş var oluşu.. kasilmaya gerek yok bu yüzden sanki..
    Ytd

4. Etilen-nafta makası haftalık bazda etilen fiyatlarındaki %8,1 azalışın etkisi ile %19,9 azalarak 299 ABD$ olarak gerçekleşmis.
    Ytd

5. https://www.youtube.com/shorts/aYWyP...?feature=share
    Bugün bazı hisseler salsa yapiyorken, bizimki Fatih Ürek yılan dansı ile sahne aldı. Daha 30 dakika var.. 😊 ytd

6.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    https://www.youtube.com/shorts/aYWyP...?feature=share
    Bugün bazı hisseler salsa yapiyorken, bizimki Fatih Ürek yılan dansı ile sahne aldı. Daha 30 dakika var.. 😊 ytd
    Yatırımcı psikolojisi garip değil mi? Çıkarken de güven vermiyor. Son on dakikada eksiye geçip kapatsa şaşırmam, Petkimdir bu yapar derim.

7.  Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    Yatırımcı psikolojisi garip değil mi? Çıkarken de güven vermiyor. Son on dakikada eksiye geçip kapatsa şaşırmam, Petkimdir bu yapar derim.
    Salsa dan ne anlaşıldı bilemiyorum. Ama 2 ileri 1 geri, 1 ileri 2 geri. https://www.youtube.com/shorts/vuips...?feature=share
    Hareket var icraat yok anlamindaydi. 😂
    Ytd

8.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Böyle duruşun sebebi indikatörlerinde göstere göstere şişmesi ile acaba şortçu girenler mi tespit ediliyor gün sonunda diyede düşündürtüyor.
    Malum açıklanan kötü finansallar ve aracı kurumların kötü yazım dilleri akabinde o süreçten bu yana şort açanlar spotta alanlardan daha fazladır kanımca.
    Ve hergün her yukarı yükselişi sonrası buradan döner düşüncesi de artmıştır ve şortculara oynamak istemiş olabilirler diğer yandanda spotcularında ellerindeki mallara gözü dikmiştir muhtemelen.
    Her ne zaman spot şort arasındaki denge veya terazi değişir o zamana kadar sıkıştırma söz konusu olur.
    Sonuçta elleri gören kişi tahtacı olduğu için bilmek zor tabi. Teknik kısımdan bakınca da bu kısmı şortta zarar kes, spotta al gibi kavramlar ile yine fake hareketleri ile de gözlemyebilir kolayca, eldeki kartları gördüğü için. Yatırım tavsiyesi değildir.
     Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Böyle duruş derken az hacimle, bu bölgedeki bekleyişi ve bunu indikatörlerin şişmiş haldeyken yapması nedir..
    Sert hareket her iki yöne de yapmıyor, yaparsa yine şort ve spotçular için yapmasi yakındır, kanimca. Tahtacınin Elindeki verilere göre karar vermesi işini de kolaylaştıriyor.
    1 ncı seçenek. Sortcu agirlikliysa ve aşağıdan alanların bir kısmı mal cikmissa, yukariya devam.
    2 ncı seçenek. Spotcu agirlikliysa, sortcular azalan oranda ise tersi olası.
    Birkac gündür kısa hareketler ve hacimsizdeki azalıs, aynı bölgedeki bekleyişi, ortamı bir nevi gözlemleme ve suzgeclemedir diye düşünüyorum.
    Ytd
    Yüzdük yüzdük Çarşamba günkü Fed kararinin kuyruğuna kadar geldik.
    Mavi kablo yani 1 ncı seçenek ağırlıklı gibi hala, bolinjirin ağzını da yukarı yaydira yaydira açtılar bir terslik olmazsa, Çarşambanin gelişi Sali dan bellidir, ha bu söz böyle olmasa da Sali sallansin o zaman.. ytd

Sayfa 127/191 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •