su an ne spek var ne patron var kendi halinde pasta vaziyetinde bu kagıt 1 aydır 3.84-90 arası git gel yapmıs 3.84 asagıya kırıp 3.40-60 aralıgına dusmesini beklemekteyim oradan toplayacagım
su an ne spek var ne patron var kendi halinde pasta vaziyetinde bu kagıt 1 aydır 3.84-90 arası git gel yapmıs 3.84 asagıya kırıp 3.40-60 aralıgına dusmesini beklemekteyim oradan toplayacagım
yazdıklarım yatırım tavsiyesi degildir.
[emoji1] [emoji12] [emoji1] [emoji12]
kafama göre döndünya
[emoji106] [emoji85] [emoji86] [emoji87] [emoji1]
SM-G900F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mery teyze 20 bın değil 200 bin lot al sat öpsünler seni...
Bilgiye ulaş aklını kullan tavsiyelere uyma
http://finans.mynet.com/yorumlar/oku/220/
battigini söylüyolar
LG-H542 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Söylentilerle manipülasyon mu yapmaya çalışıyorlar...Bu şirket uzun yıllar bu şekilde hareket ediyor...İyi bilen birileri yazsın lütfen...
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostlar 2016 nisan ayinda YGYO hisseleri icin bu soylenti mynet de dolasmaya basladi.0.68 den almaya basladigim kagit 0.32 ler seviyesindeydi.son batch imi 1.29 da devre kesici koydular 1.30 dan verdim.benden daha tecrubeli bir dostumu aradim tek delik kukagi kalmis.baticak hisse 10 kuruslarda olur. Ikinci konu demir celik ve dokum endustrisinde yatirim cok pahalidir.akilli bir sirket ary niyetli degilse batmaz satilir. Baska bir siket ornegi geldi aklima gn.md muavini satistan yatacak paranin giris tarihini soyledi.ama kayyimdaki ailenin buyugu holkanda ya satti hisselerini bayi teminatlarini bozdurup. Burda bayi yok.buyuk otomotiv ureticileri musterileri
Her yeni proje yani kalip demek.bir sonraki alternatif eskisehir de.bu benim perspektifimde iyi haber.kaybetmedebilecegin bir parayi koy ve bekle.ya da piyango bileti al.bu arada istatisksel olarak turkiye de ky nin 2% si basa bas cikar.2% si artida cikar 96% kaybeder.bu sistemin bir sonucudur.goze alabilen kalir.sonucta kazandigimiz bir digerinin kaybettigidir.spek aracidir.
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne haberi dönüyor yazar mısınız lütfen
Yer İmleri