Sayfa 128/173 İlkİlk ... 2878118126127128129130138 ... SonSon
Arama sonucu : 1382 madde; 1,017 - 1,024 arası.

Konu: KPHOL Kapital Yatırım Holding

1. memsa yatırım ortaklığı değil

2. Carizma kardeşim eşeğin aklına karpuz kabuğunu getirme lütfen.
    Böyle olursa sittin sene almazlar. O vakte de hepimiz ölürüz.
    Gel bu sene geri al şunu borsaya. Biz de işimize bakalım.

3. Genel kurulla ilgili bir haber yok henüz.
    Yasal olarak zorunlu değilse demek ki o yüzden yapmadılar.
    Bekliyoruz.

4. borsaya dönüş başvurusunu yapmak ıçin 2021 bilançosu bekliyorlar ,büyük ihtimalle. bilanço tahmini degerlemeyle 35 trilyon özsermaye olur tahmini. böyle bir şirket fiyatlamasıda yüksek olur..mart gibi başvuru yapacaklarını sanıyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by meho Yazıyı Oku
    borsaya dönüş başvurusunu yapmak ıçin 2021 bilançosu bekliyorlar ,büyük ihtimalle. bilanço tahmini degerlemeyle 35 trilyon özsermaye olur tahmini. böyle bir şirket fiyatlamasıda yüksek olur..mart gibi başvuru yapacaklarını sanıyorum.
    Özsermayenin o kadar olacağını nasıl tahmin ettiniz?
    Eğer Zincir GG üzerinden hesap yaptıysanız onun varlıkları dediğiniz gibi çıkabilir ama öz sermayesinin o kadar çıkacağını sanmıyorum. Çıksa bile KPHOL sermaye artırımı için hakim ortaktan avans aldı. Dolayısıyla net kaynakları 10 milyonu bulamaz diye düşünüyorum. Zincir daireleri iyi fiyata satıp kar yazmadıysa tabi.
    Bir de 50 bin liraya alınan şirket kalem oyunlarıyla 15-20 milyon değerlemeye ulaşmadıysa.
    Senetle araba şirketi ne yapar ne eder belli değil. Web adresi bile yok.
    Faal bir şirketse ve kar ettiyse sonuç iyi gelir.
    Yine de wowwo tecrübesinden faydalanarak senetle araba şirketi iyi bir değerlemeye ulaşabilir.
    Ama önce wowwoyu halka ırz edip oradan voleyi vurması lazım patronun.
    Sonra buna sıra gelir.

Kapanışı her zamanki duamızla tamamlayayım.
    İnşallah bu yıl döner de bizim de yüzümüz güler.
    Kalın sağlıkla.

6.  Alıntı Originally Posted by SONKEZ Yazıyı Oku
    Özsermayenin o kadar olacağını nasıl tahmin ettiniz?
    Eğer Zincir GG üzerinden hesap yaptıysanız onun varlıkları dediğiniz gibi çıkabilir ama öz sermayesinin o kadar çıkacağını sanmıyorum. Çıksa bile KPHOL sermaye artırımı için hakim ortaktan avans aldı. Dolayısıyla net kaynakları 10 milyonu bulamaz diye düşünüyorum. Zincir daireleri iyi fiyata satıp kar yazmadıysa tabi.
    Bir de 50 bin liraya alınan şirket kalem oyunlarıyla 15-20 milyon değerlemeye ulaşmadıysa.
    Senetle araba şirketi ne yapar ne eder belli değil. Web adresi bile yok.
    Faal bir şirketse ve kar ettiyse sonuç iyi gelir.
    Yine de wowwo tecrübesinden faydalanarak senetle araba şirketi iyi bir değerlemeye ulaşabilir.
    Ama önce wowwoyu halka ırz edip oradan voleyi vurması lazım patronun.
    Sonra buna sıra gelir.

Kapanışı her zamanki duamızla tamamlayayım.
    İnşallah bu yıl döner de bizim de yüzümüz güler.
    Kalın sağlıkla.
    Kota donme sartlarinda 2 yildan hic bahsedilmiyor son 1 yil kar ve bilanco sermaye sartlarina gore donebilir deniyor maddelerde buda 2021 baz alacaklar buda subat sonu basvururlar

7. 2023 te alt pazar

8. ygyo değerleme raporlarında azalma var. en son inovia 4 var. diğerleri yok. elden çıkarılmış olabilir.

Sayfa 128/173 İlkİlk ... 2878118126127128129130138 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •