Sayfa 128/1003 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228628 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 1,017 - 1,024 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1. Nkolay bono mu 18.5 dan osd mi ? Hangisini tercih etmeliyim

2.  Alıntı Originally Posted by Kullanici41 Yazıyı Oku
    Nkolay bono mu 18.5 dan osd mi ? Hangisini tercih etmeliyim
    biz mevduat topiğinde genelde nzor deriz nkolay yerine neyse ... şimdi 18.50 olursa yanlış hesaplamadı isem os günlük vadede 100 birime elinize net 1,29246 geçer ... yani os günlük kırık olmayan vadede % 1.29246 ... osd nin net getirisi bir aylıkda % 1.98369 olmuş ... önümüzdeki dönemde ne olur bilinmez... bir de vadeniz nedir ? o da önemli ... ne kadar vadelisiniz...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

3.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    biz mevduat topiğinde genelde nzor deriz nkolay yerine neyse ... şimdi 18.50 olursa yanlış hesaplamadı isem os günlük vadede 100 birime elinize net 1,29246 geçer ... yani os günlük kırık olmayan vadede % 1.29246 ... osd nin net getirisi bir aylıkda % 1.98369 olmuş ... önümüzdeki dönemde ne olur bilinmez... bir de vadeniz nedir ? o da önemli ... ne kadar vadelisiniz...
    Faizler dusecekse uzun,yukselekce kisa vadeliyimdir

4.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    nnf 0.25%...
    Sabah konuştuğumuz gibi eksi kapanışlarda relatif getirisi daha iyi oluyor

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    vade neden önemli?

6.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    ben de o gün eurobond dan çıkmıştım. dolar stabilize olmadan da açıkçası almayacağım.
    yerli alımı ile dolar yükseldi. yabancı satıyor. girişleri de bir süre daha devam edecek gibi.
    çoğu kişi dolar yükselecek daha diyorsa, dolardan çıkmak vakti bence gelmiştir.
    ytd..
    Dolarda kısa hatta orta vadeli hareketler yanıltıcı olur. Dolar aldın mı en az iki yıl hatta üç beş yıl elinde tutman gerekir. Bankalarda swap işlemleri yasaklanmadan önce bu işlemi yapıyordum. Eğer o zamanlar tl değil de dolarda dursaydım. Portföyüm bugünden yaklaşık en az yüzde elli daha fazla olurdu. Dolar sabır işidir. En azından benim görüşüm böyle.

7.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    çoğunluğun aksini söyleyen bir yorumcu var. o da Halil Reçber. doların düşeceğini, zaman içinde 7.20'lere, hatta işler yolunda giderse 6.85'lere dahi düşebileceğini, borsanın ara düzeltmelerle birlikte mayıs ayına kadar 1700, gelecek yıl sonunda da 2100'ü görmesini beklediğini söylüyor. geçen gün 8 üzerine çıkınca da buralar, satış için son fırsat olabilir diyordu. ileriye dönük tahminler zor tutar ama değişiklik olsun diye takip ediyorum kendisini. haluk Canberk'in yerini tutmayacağını da belirteyim.
    Bir zamanlar borsacılar kendisine ters indikatör diyorlardı.

8. Burasi Ortadogu.
    Sigortasiz bir portfoy yaparsaniz adamin önce parasini sonra aklini alirlar.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 128/1003 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228628 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •