Sayfa 128/299 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228 ... SonSon
Arama sonucu : 2387 madde; 1,017 - 1,024 arası.

Konu: BFREN - Bosch Fren Sistemleri

1. Sn filozof mübarek cuma bir haber gelir

2. Togg piyasaya çıktı. Ama parçalar kimin halen neden bilinemiyor?Artık binenlerden bilgi alınır herhalde.

CPH2125 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,213
    79 şirkete 'dış ticaret sermaye şirketi' statüsü

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, 2023'te 79 şirkete "dış ticaret sermaye şirketi" statüsü verildi.

Haber Merkezi
    GÜNCELLEME
    18 Mart 2023 09:16

Ticaret Bakanlığının "Dış Ticaret Sermaye Şirketlerine İlişkin Kararı", Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, 2023'te 79 şirkete dış ticaret sermaye şirketi statüsü verilirken, bunlar arasında Arçelik, ASELSAN, Bosch, Çimsa, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları, Ford Otomotiv, İskenderun Demir ve Çelik, Kardemir, LCW, Petkim, Petlas, Sasa, Şişecam, Tofaş, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii, Türk Traktör ve Vestel de yer aldı.
    https://www.resmigazete.gov.tr/eskil...20230318-5.pdf
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

4.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, 2023'te 79 şirkete "dış ticaret sermaye şirketi" statüsü verildi.

Haber Merkezi
    GÜNCELLEME
    18 Mart 2023 09:16

Ticaret Bakanlığının "Dış Ticaret Sermaye Şirketlerine İlişkin Kararı", Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, 2023'te 79 şirkete dış ticaret sermaye şirketi statüsü verilirken, bunlar arasında Arçelik, ASELSAN, Bosch, Çimsa, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları, Ford Otomotiv, İskenderun Demir ve Çelik, Kardemir, LCW, Petkim, Petlas, Sasa, Şişecam, Tofaş, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii, Türk Traktör ve Vestel de yer aldı.
    https://www.resmigazete.gov.tr/eskil...20230318-5.pdf
    ne anlama geliyor

5. dün seansın son saatini izledim. son 2-3 dk kala adam 5040 a (kapanış yerine ) 500 lot alım koydu. son anlarda endeks bozmasına rağmen alışı silmedi. ve kapanış seansında da o emir kaldı. ve alımı tamamlayamadı. egeen ile konya nın yeşil kapaması sebebiyle mi bilmiyorum ama bu işlem dikkatimi çekti. bakalım ptesi güzel bi hareket getirecek mi ? gk niye açıklanmadı- niye temettü açıklanmadı-sanki 5 bin altına salmak pek istemiyoruz gibi..
    öte yandan iş yatırım satışları. gerçi takasta pek eksilme olmuyor.
    acaba beklediğimiz haber gelicek ama son bunaltma-dökme mi yapıyor ;
    veya bu sene beklediğimiz haber gelmicek ama gk haberini geciktirip mal mı çıkılıyor.
    kafada deli sorular , ama cevabını bulmasına az kaldı. biraz daha sabır.

çarpanlarımız pahalı, şirket güvenilir,yeni yatırımlar güzel, togg dan iş kaparmıyız vsvs..hisse hacimsiz. çift tarafa sert hareketler her zaman olası.

kendi açımdan bakınca ; bu sene bedelsizi es geçip fiyat düşşe de çok umursamıcam. ( fırsatlar kaçıyor ama bu riski alıp beklemeye karar verdim sonuçta )

amaaa sermaye tavanını 45 kat arttırmışken ; kurumsal yapı sebebiyle spekülasyon oluşmasın diye bedelsizi 5 sene içinde küçük oranlarla yaparlarsa ( her sene %200-300 gibi ) işte o zaman benim beklentim boşa çıkmış olur. şahsen hissede en istemediğim senaryo bu

maçın son dakikalarına geldik artık, riskimizi aldık bekliyoruz. hakkımızda hayırlısı olsun inş.
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

6. Sn joker16 yazdiklariniz biraz moralimi bozdu, beklenti yüksekken bunlar olmazsa hele birde bedelsiz vermezse freni patlamış kamyon gibi yuvarlanır, benim kendi adıma hiç hoş olmaz hazirana o paraya ihtiyacım var

7. Hocam moraliniz bozulmasin , ben de kendimce yüklü miktarda uzun zamandir hissedeyim. Sadece biraz fikir jimnastigi yaptim. Keske bu hafta bütün bu soru isaretlerini giderse ; gk ilaniyla guzel bi bedelsiz aciklasa.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,213
    Reuters tarafından görülen mahkeme belgelerine göre, bir Rus mahkemesi Rusya'daki tüm Volkswagen varlıklarını dondurdu.

Volkswagen, batılı ülkelerin Ukrayna'daki ihtilaf nedeniyle Moskova'ya benzeri görülmemiş yaptırımlar uygulamalarının ardından Rusya'daki faaliyetlerini askıya alan bir dizi yabancı otomobil üreticisinden biriydi.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Sayfa 128/299 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •