Aneltin yatırımcıda 13,5 milyon lotu var. 3 ₺ sen alıyorum dese 40 milyon para ne Anele ye ne de patrona dokunur.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aneltin yatırımcıda 13,5 milyon lotu var. 3 ₺ sen alıyorum dese 40 milyon para ne Anele ye ne de patrona dokunur.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu haklı davada neler olacağını önceden düşünüp kara verip hamleleri ona göre yapmakta fayda olduğunu düşünen biriyim anladığım kadarıyla bizim elimizde bulunan kağıtların hiç olması gibi bir durum şu an için söz konuşu değil ama bu hisseleri hiç etmeye çalışacaklarından da eminim geçmişteki süreç yerine fikir alışverişi yaparak bu bu şirketin yapacağı hamlelerin önüne geçsek nihayetinde bu adamlar şimdiye kadar olan süreçte istediği her şeyi yapabildiler sadece bizlere izlemek kaldı
Süreç nasıl işler:
1-Bu hisse kota geri dönermi (bana göre spk geri adım atmaz ) dönmezse eğer süreç nasıl işler
2-vertu satış süreçi, daha sonra gözaltı pazarına alınması, kot dışı bırakılmak için şirketin bilerek faliyetsiz bırakılması ve kottan atılmak içim en son süreçte göstermelik bir hisse alması 10bin -20 bin tl gibi yapılanların bilinçli bir hamle olması kot dışı kalan bir çok şirketin borsa dışı bırakılmadan önce yaptığı işlemlerle benzerliği çok
3-elimizde kalan ise anel telekomun ortağı olduğu bir bina ve sözde fazla borcu olmayan bir mali yapı ve bu şirketin iflastan değil faliyetsizlikten kottna çıkarılması
4 - ben şahsi olarak düşüncem bu şirket 2, maddeyi bilinçli yaptı ise bina ve finansal yapıya aynı kot dışı bırakılma gibi en son darbeyi vurmadan bu şirketin önüne geçmek
Son düzenleme : khm81; 06-12-2018 saat: 13:17. Sebep: isteğe bağlı
Hakkından dava gelir şirket davalardan korkunca faaliyet gelir dava açmadan hiç bir halt olmâz Yusuf Yıldız.
Tabii ki 2. maddeyi bilinçli yaptı. Ve tabii ki kottan atılacağını biliyordu demek oluyor bu. Ben SPK'ya borçların rücusundan tutun da şirketin birleşme aşamasında da nasıl dalavereler döndüğünü ve her zaman her türlü dalaverenin dönme ihtimalinin çok yüksek olduğunu da iletmiştim. SPK bu adamlara resmen pis bilendi ve KY nin ne kadar mağdur edildiğinin de farkında. Olay çok büyük ihtilmalle organize suçlara kadar bile gidebilir. Nitelikli dolandırıcılık var çünkü. Resmen dolandırıldık yahu. Umarım bu adamın sağlığından falan da çıkar. O zaman yediği naneleri hatırlar belki. Ama şu sıralar sağlıklı olsun da duruşmalara bizzat gelsin.
Kısaca tam atılacakken bilinçli şekilde lot toplayan her şeyi yapar ve yapacaktır. Ama işler bu defa SPK ve devlet tarafından çok farklı. Bist ve ülke marka değerine zarar vermeye kadar gidecek bu işin sonu.
Rıdvan kendine iyi bak bu ara. Spor falan yap. Biraz yoracağız seni.
Yasal Uyarı: Okuduğunuz tüm mesajlarım kişiseldir. Yatırım tavsiyesi içermez.
ŞİRKET FALİYET DIŞINDA BAŞKA SEÇENEK MEVCUT DEGİL .
KOTA DÖNMEKDEN BAŞKA GİDECEK YOLU YOK EGER KOTA DÖNEMZSE ANELE VE YAPI ÇOK ZARAR GÖRECEK
BİZİM DAVA KAZANMAMIZ YÜZDE 5 BİN İBOCUMUN CUMA NAMAZININ ANLAM VE ÖNLEM KAZANMASI LAZIM .EGER 9 BİN DOLARIN ALTINDA İŞLEM GÖRMEZ DİYOR GAYRİ MENKUL UZMANARI .BİLİRİ KİŞİ ATANDIGI GÜN HİSSENİZ 1 AVRO 40 SENT AMA DAVA ACMADAN ÇOK BEKLERSİNİZ ŞİRKETİN PLANI BU YONDE HERKES DAVA AÇSIN ÖZKAYNAKDAN PARA VERELİM .BİR KİRA İLE ÖZKAYNAGI AMORTİ EDEN BİR ŞİRKET VAR MI? KASADAKİ PARA MAHKEMEDE ORATAYA ÇIKACAK SATILAN 6 OFİS PARASI NEREYE GİTTİ .MARKALARI İC EDEBİLECEKMİ .ARTIK YENİ BİR ŞİRKETİ HALKA KİMİN ADINA AÇAMAYA ÇALIŞACAKSINIZ İSMİNİZ BİTTİ .İHALELERE GİRDİGİNİZDE SİZE HANGİ GÖZLE BAKILACAK .BURDA CİDDDİ ŞEKİLDE FALİYET ÇALIŞMASI YAPMALI ŞİRKET .CAPİTALDAN BİR CEZA GÜMLERSE ŞAŞMAM .KARDA YÜRÜ İZİNİ BELLİ ETME.27 ARALIK MİLAD OLACAK KY İÇİN NE KADAR MÜDAHİL OLURSANIZ O DERECE ANLAM İFADE EDER SADECE 21 KŞİ MAGDUR DİYE SOYLEMLERİNİ ÇÜRÜTMÜŞ OLACAZ .yusuf yıldız imzaaa
Kime:semra.caglar
Bugün:15.40
Şirketi halka arz ederken şunu yapcaz bunu yapcaz diyonuz allayip pulluyonuz parayı küçük ortaklardan alana kadar aldıktan sonra kendi hisselerinizide satınca birden değişiyonuz o eski allayip pullayan patron başlıyor küçük yatırımcıyı nasıl soyarim gayrimenkulleri markaları nasıl götürürüm derdine.bu tahtada bu açık açık yapilmaya çalışıldı.2015 yılında yüzde 7.5 anel yapı devrinin amacı nedir.kime faydası oldu o işlemle* bağlantılı* olarak yapcanizi taahhüt ettiginiz vaatlerinizi yapmadınız aksine tersine gittiniz.elinizdeki gücü kötüye kullandınız küçük yatırımcının menfaati lehine olacak şekilde ibaresini kullanır tüm şirketler işlem yaparken spk dan onay alır.kucuk yatırımcının aleyhine yapacağınız her işlemde zararlı cikiyonuz sizin kabahatlaarinin cezasını küçük ortaklar çekiyor.ben mecbur muyum yöneticilerin pislikleri in cezasını çekmeye.kucuk ortakları gasp etmeye kalkmasaniz kottan atilirmiydiniz.anel Telekom durumunda olup kottan atılan bir şirket yoktur olamazda .kottan atilmanizin nedeni açık net küçük ortakları sürekli mağdur etme girisimleriniz.butun şirketler işlem yaparken ibare olarak şunu yazarlar küçük ortakların lehine olacak şekilde derler.ama Rıdvan Çelikel sürekli kendi menfaatlerini düşünüp bizleri mağdur etti.bizlere bu yasattiklarini kat kat bu işlerde küçük ortakları bilerek ve isteyerek bu hallere düşüren kişiler Allah'tan cezalarını bulmaları dileğiyle.yeter artık ya ben neden bu pislik işlerin cezasını cekiyom.gozaltina düşsün 46 kurusu bekle.neden anında açıklamadin birleşmeyi.cunku 1.50 çıkacak ayrılma.spk buna izin verirmi .bir tek sizmi kurnazsiniz.soonra anel elektriği sisiir 5/1 değişim*yap.ilk iki birleşmede anel Telekom son yıllığı fazla çıkıyor diye alma en son anel e 4 TL olunca al.bu kadarda açık yapmasaydin be kardeşim.bu pisliklerin cezasını ben neden cekiyom.yonetimi biz küçük yatirimcilara bırakın ve birakacaksiniz.o yönetimi ama genel kurulla ama mahkemeyle alacaz.ridvan celikelin bu kadar yaptığından sonra ne. Oy ne. İmtiyaz kullanamaz SPK yakında anel eninde ridvaninda telekom hisselerine blok koycak.dua edin anel e deki hisselerinizide bloklanmasin.bunlari açık açık yaparsanız sonucu bu olur.
Huawei Mobil'imden gönderildi
ANELT borç geriye kalan 15 milyon 16 milyon ödendi kimseyi kandırmayın mahkeme bütün sonuçları kamuoyuna açıklarım...Anelte düşen 7 milyon imza yusuf yıldız
Yer İmleri