Sayfa 13/932 İlkİlk ... 311121314152363113513 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 97 - 104 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku

#MengenedeSikisanlar (TL) #HLGYO #EGGUB #PKART

HLGYO nihayet
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

2. Darısı pichkart'a inşallah

Alıntı Originally Posted by nazelyon Yazıyı Oku
    Darısı pichkart'a inşallah
    Zamanında bu hisseye aşık olmuştum. Çok bekletti beni, akıllandım. Darısı başınıza...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

60 DK’LIK PANORAMA (TL) #FROTO #ISCTR #BIMAS #ATAGY #SAMAT #PETKM #TURGG #ARCLK #ALCTL #EGPRO #RALYH #ISFIN #ISYAT #VERUS

SEANSLIK PANORAMA (TL) #METRO #ECZYT #PAGYO

GÜNLÜK PANORAMA (TL) ( TAVSİYE EDİLEN ANALİZ !!! ) #DOCO #ECZYT #AVHOL #SISE

HAFTALIK PANORAMA (TL) #ATLAS #SISE

AYLIK PANORAMA (TL) #TCELL #GRNYO

GÜNLÜK PANORAMA (USD) #ALCTL #SARKY

HAFTALIK PANORAMA (USD) #TUPRS #AVHOL

AYLIK PANORAMA (USD) #SEKFK

60 DK’LIK OLTAYA TAKILANLAR (TL) #ALBRK #BAKAB #ENKAI #FENER #SARKY #SEKFK

SEANSLIK OLTAYA TAKILANLAR (TL) #AKCNS #SISE #YGGYO

GÜNLÜK OLTAYA TAKILANLAR (TL) ( TAVSİYE EDİLEN ANALİZ !!! ) #AYCES #BMELK #OYLUM #VAKBN #YGGYO

GÜNLÜK OLTAYA TAKILANLAR (USD) #ADBGR #BRYAT #BURCE #ECZYT #EGCEY #EUKYO #GARFA #GLYHO #OSMEN #SELGD #SEYKM #TURGG

SEANSLIK BİRLEŞİK ANALİZ (TL) ( TAVSİYE EDİLEN ANALİZ !!! ) #VAKBN #KAPLM #PAGYO #TCELL #HEKTS #ADANA #ULKER #ADBGR #AYCES

GÜNLÜK BİRLEŞİK ANALİZ (TL) ( TAVSİYE EDİLEN ANALİZ !!! ) #YGGYO #SELGD #AKSGY #BRISA #RTALB

GÜNLÜK BİRLEŞİK ANALİZ (USD) #ENKAI #AKMGY #GOODY #DARDL

ÇOK ZAMANLI MENGENEDE SIKIŞANLAR (TL) ( TAVSİYE EDİLEN ANALİZ !!! )

GÜNLÜK PUANLAMA (TL) İLK 10 #AYCES #MARTI #YGGYO #AEFES #BOYP #BRISA #RHEAG #SEKFK #TRGYO #VAKBN

GÜNLÜK PUANLAMA (USD) İLK 10 #ECZYT #ADBGR #BRYAT #BURCE #GARFA #GLYHO #MARTI #OSMEN #PAGYO #ULKER #YGGYO

60 DK’LIK PANORAMA (TL) #PAGYO #LUKSK #RALYH #AKGRT# ATAGY #ULAS #KORDS #EGPRO #CMENT #TAVHL #FROTO #VESBE #ISCTR #SODSN #ENKAI #PNSUT #SODA #SOKM #HLGYO #ISYAT #AKFGY

SEANSLIK PANORAMA (TL) #ENKAI #FENER

GÜNLÜK PANORAMA (TL) ( TAVSİYE EDİLEN ANALİZ !!! ) #TURGG #SISE #UTPYA

GÜNLÜK PANORAMA (USD) #EGPRO #RYSAS #SARKY #IHYAY #ENKAI #AKGRT

60 DK’LIK OLTAYA TAKILANLAR (TL) #ADNAC #AKGRT #ENKAI #FROTO #ISCTR #TURGG

SEANSLIK OLTAYA TAKILANLAR (TL) #AKCNS #GLBMD #YGGYO

GÜNLÜK OLTAYA TAKILANLAR (TL) ( TAVSİYE EDİLEN ANALİZ !!! ) #AYCES #BMELK #OYLUM #VAKBN #GLBMD #OSTIM #GOLTS #TTKOM

GÜNLÜK OLTAYA TAKILANLAR (USD) #ADBGR #BRYAT #EGCEY #EGCYO #GARFA #GLBMD #GLYHO #OSMEN #KAPLM #OSTIM #OYLUM #PNSUT #SEYKM

Sayfa 13/932 İlkİlk ... 311121314152363113513 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •