Evet Gedik aldığını verdi şaşırtmadı beni malesef
Evet Gedik aldığını verdi şaşırtmadı beni malesef
Yatırım tavsiyesi değildir..
Hepsını kustu gedık..
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Bu hacımle bastılarsa kotu, gedık yolunu bulmuştur son işlem gününde..
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
Hafta sonu harçlığını çıkardı millet. sonunda benim gibi orta ve uzun vadeciyi de al-satçı yapacaklar![]()
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Kim aldı kim sattı fazla takılmamak lazım.Gedik satar medik alır.Bunlara akıl sır ermez. Önemli olan kağıdın güzelliği ,kağıt güzelse adam fizandan gelir alır,güzel olduğuna inanıyorsak gerisi hikaye.
Doğru söylüyorsun dostum, takas hep oyun.. Hiçbir sonuç vermeyen bır iş.. Para kimdeyse istediği gibi takası çiziyor..
Yer İmleri