Sayfa 130/359 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230 ... SonSon
Arama sonucu : 2871 madde; 1,033 - 1,040 arası.

Konu: NATEN - Naturel Yenilenebilir Enerji Ticaret A.Ş.

1. Evet Gedik aldığını verdi şaşırtmadı beni malesef
    Yatırım tavsiyesi değildir..

2. Hepsını kustu gedık..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

3. Bu hacımle bastılarsa kotu, gedık yolunu bulmuştur son işlem gününde..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

4. Hafta sonu harçlığını çıkardı millet. sonunda benim gibi orta ve uzun vadeciyi de al-satçı yapacaklar
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

5.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Bu hacımle bastılarsa kotu, gedık yolunu bulmuştur son işlem gününde..
    25 altına atarlarsa artık şaşırmayacağım
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

6.  Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    25 altına atarlarsa artık şaşırmayacağım
    Teknik grafiğe göre 27 üzeri yakışırda onu yapacak delikanlı lazım görürüz inşallah o delikanlıyı ytd.

7. Kim aldı kim sattı fazla takılmamak lazım.Gedik satar medik alır.Bunlara akıl sır ermez. Önemli olan kağıdın güzelliği ,kağıt güzelse adam fizandan gelir alır,güzel olduğuna inanıyorsak gerisi hikaye.

8. Doğru söylüyorsun dostum, takas hep oyun.. Hiçbir sonuç vermeyen bır iş.. Para kimdeyse istediği gibi takası çiziyor..

Sayfa 130/359 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •