Sayfa 130/173 İlkİlk ... 3080120128129130131132140 ... SonSon
Arama sonucu : 1379 madde; 1,033 - 1,040 arası.

Konu: KPHOL Kapital Yatırım Holding

1. Zincir GG A. Ş.'nin Yönetim Kurulu ve yetkilileri 18 Ocak 2022 'de yeniden belirlenmiş,
    ALAİTTİN SILAYDIN Yönetim Kurulu Başkanı Müştereken
    ONUR AKÇAY Yön.Kur.Başkan Yardımcısı Müştereken
    Son durum bu gözüküyor İTO şirket sorgulamada.
    Bu alaittin Yeşil yatırım holdingte de yönetim başkanı. Diğer arkadaş ta orada görevli.
    Bakalım ne çıkacak altından.

2. 2019 denetim raporunu 2 Mart 2020’de sunmuş denetçi. Aynı zamanda sunarsa 2022 Mart ayı başında kar açıklanmış bilanço ile birlikte borsaya tekrar başvuru yapılır sonrası borsanın insafına kalmış. Dolayısıyla Mart sonuna doğru yeniden işleme açılabilir. Sonra yeni haberler bekleriz senetle araba vesair.

3. Bu arada daha önceki yıllarda finansal tablo ve denetim raporları 13 şubatta ve 28 şubatta bile yayınlanmış. Demek oluyor ki şubatta bile bu raporları gönderebilirler.

4. madde 28 b) İşlem görmekte iken kottan çıkarılan yatırım ortaklıklarına ait paylar bu Yönerge’nin 12
    nci maddesinde yer alan şartların sağlanması durumunda Alt Pazar’da işlem görmeye başlar. Bu
    paylar ilk etapta Yıldız Pazar ve Ana Pazar’a alınmazlar.

Bağımsız denetimden geçmiş yıllık finansal
    tablolarında dönem kârı olması Son 2 yıl

5. Bu sene olmaz mı diyorsun şimdi.
    Kar olursa bu yıl açılır diye umuyordum.
    Hayallerimi yıktın kardeşim.

6. Dünkü yazımdan sonra web sayfasında bazı bilgileri kaldırmışlar. Mesela 2020 bilanço ve denetçi görüşü yok. Sanırım yeni bilanço ve denetim raporunu yükleyecekler. Bugün yarın yüklenir diye beklemedeyim. Benim kadar sık takip eden yoktur herhalde. Neredeyse günlük takipteyim dostlarım.

7.  Alıntı Originally Posted by SONKEZ Yazıyı Oku
    Dünkü yazımdan sonra web sayfasında bazı bilgileri kaldırmışlar. Mesela 2020 bilanço ve denetçi görüşü yok. Sanırım yeni bilanço ve denetim raporunu yükleyecekler. Bugün yarın yüklenir diye beklemedeyim. Benim kadar sık takip eden yoktur herhalde. Neredeyse günlük takipteyim dostlarım.
    teşekkürler.

8. Şubat ayı da bitiyor. Salı günü mart ayına giriyoruz. Mart kapıdan baktırır, kazma kürek yaktırır derler.
    Bakalım ne olacak.

Sayfa 130/173 İlkİlk ... 3080120128129130131132140 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •