Sayfa 130/544 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230 ... SonSon
Arama sonucu : 4345 madde; 1,033 - 1,040 arası.

Konu: EPLAS - Egeplast

1.  Alıntı Originally Posted by Dmart Yazıyı Oku
    Gülüyorum sizlere, neden mi dayanaksız, delilsiz, varsayımlara dayalı bilgilerinizden dolayı. Buraya da size biraz bilgi vereyim diye yazmıştım ama vermeseymişim daha iyimiş, sizler spk ya cimer e başvurmaya devam edin belki birsey geçer elinize, gerçi nasıl geçecek delil yok varsayım var ispat yok boş yazılar var. Aynen devam edin boş oturmayın, kap lardan daha çok bilgi edineceginize emin olun. Biri size hırsız derse eğer ispatlamasını isteyin, ispatlayamıyorsa delili yoksa siz hırsız değilsinizdir rahat olun, size bu lafı atan hırsız olabilir dikkat edin.
    Delil mi istiyorsun? 26 liradan satış yaptı, 3 gün sonra 24,5 ortalamayla tahtaya vuruldu? Kime sattı? alan kişi tahtada kime verdi? Bu işlemin amacı neydi? Diyelim ki para lazım, peki kabul. 26 dan verdin kaynağı cebine koydun. Güzel... Alan ahmak neden 3 günde 5 milyon lira zararla malı boşalttı? Eğer rakamlar farklı , arkada başka anlaşmalar varsa bu hırsılık, yolsuzluk değil mi? Bu işlemleri ahlaki, doğal , kanuna uygun mu buluyorsun? Sanırım öyle... SPK da senin gibi düşünüyor, neden mi? Düzen böyle. Hırsızlar var, hırsızların yancıları var, avukatları var, yazı yazan paralı itleri var ve en dramatiği tüm bunlara göz yuman kurumlar var. Senin rolün ne bilmem, umurumda da değil. Bilgi vermek başka şey, şeytanın avukatlığını yapmak başka şey. Gerçek yatırımcı olan herkes yukarıda yazdığım işlemden rahatsız olur. Sen olmuyorsan tarafın ve rolün bellidir... Selametle...

2.  Alıntı Originally Posted by Dmart Yazıyı Oku
    Gülüyorum sizlere, neden mi dayanaksız, delilsiz, varsayımlara dayalı bilgilerinizden dolayı. Buraya da size biraz bilgi vereyim diye yazmıştım ama vermeseymişim daha iyimiş, sizler spk ya cimer e başvurmaya devam edin belki birsey geçer elinize, gerçi nasıl geçecek delil yok varsayım var ispat yok boş yazılar var. Aynen devam edin boş oturmayın, kap lardan daha çok bilgi edineceginize emin olun. Biri size hırsız derse eğer ispatlamasını isteyin, ispatlayamıyorsa delili yoksa siz hırsız değilsinizdir rahat olun, size bu lafı atan hırsız olabilir dikkat edin.
    gülecek bir şey yok
    bilgi verdim diyorsun
    amma
    bilgiyi öğrendiğin zaman değil de
    aradan bayağı bir zaman dilimi geçtikten sonra
    yani bilgi bayatladıktan sonra vermenin kime ne faydası var
    bak DUFRESINE doğru yazıyor elindeki hisseleri yüksek fiyattan satıp
    aradan zaman geçmeden zararına satan ahmak mı
    yoksa bu konu devlet kurumları tarafından araştırılmaya
    değer bir durum değil mi
    burada bayağı bir suç oluşuyor bunun üzerine kamu
    gitmeli gitmiyorsa o da işlenen suça göz yumuyor demektir.

3. BENim tahminim bu akşam SPK'dan Kemal Abiye sevindirici
    haber gelebilir.

ytd

Alıntı Originally Posted by ss.kose Yazıyı Oku
    BENim tahminim bu akşam SPK'dan Kemal Abiye sevindirici
    haber gelebilir.

ytd
    [emoji3]
    Sıradan bir Perşembe olur.
    Bu da benim tahminim.

5.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    [emoji3]
    Sıradan bir Perşembe olur.
    Bu da benim tahminim.
    O da kemal abinin kısmeti :)

6. Bu haftada yok ümitler Nisan ayına kaldı

7. SPK alt pazardaki bir şirkete, ana pazardaki bir şirketin tahsislini istemedi demek ki !?

M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son düzenleme : dünyalı; 31-03-2022 saat: 18:57. Sebep: Bazen cuma da bülten çıkıyor. Hayırlısı bakalım.

8. Şiirlerinde küfür etme diyorlar usûlsüz, lan bu kadar ( onurlu ) çocuğu nasıl anlatayım k....süz. ?

Sayfa 130/544 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •