Sayfa 131/753 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231631 ... SonSon
Arama sonucu : 6020 madde; 1,041 - 1,048 arası.

Konu: THYAO - Türk Hava Yolları

1. Tsk akdeniz

2.  Alıntı Originally Posted by AKDENİZ Yazıyı Oku
    Tera Tacir Vakıf Yapı Kredi..İnfo hepsi açık hergün dayak yemekten bıkmadılar demekki..Bugünde iyi sopa yediler..

3. Güncel Mevzular:
    -Herkes ,Rusya-Ukrayna sıcak savaşını beklerken
    Kazakistanda iç savaş çıktığı yazılıyor Ajanslarda. 2. Bi Suriye olur diyen analistler bile var.
    -Kazakistandan yayılıp diğer Özbek, Kırgız,vs Türkmen coğrafyaya yayılırsa büyük sıkıntı olur
    -Kazakistanda iş yapan borsa şirketleri: Aghol/Aefes, Enka, Tavhl, Ccola, Alark, Tkfen
    Özbekistan: Odaş, Aksa, Kontrolm
    ---///
    Thy nin, Kazakistan başkent seferleri iptal edildi
    ---///
    Sıcak akıllı para güvensiz ortamı sevmez. Zaten bu yüzden Doğu bloğu ülkelerine sıcak/akıllı para az giderdi, bu son Kazakistan iç savaşı ile Rusya coğrafyasından sıcak/akıllı para tanamen kaçar..
    ---//
    -Bitkoin de sert düşüş devam ediyor. Tüm dünyada Bitkoine karşı önlem yasa planları, güvensiz liman algısını oluşturdu
    -Metaverse denilen hayal arsaların bitkoinlerle satışı:
    Bu tip hayal satışlarda, hayali siz de satabiliyorsanız sıkıntı olmuyor. Bir gün birileri çıkıp, bunlar hayalmiş dolandırdık dediğinde, hayali satacak bir hayalperest bulunamazsa, Sistem kendini çökertir.
    Dolandırıcılık, Saadet zinciri, Hayal/Sanal sistemlerin mantığı teorisi budur.
    Önemli sizin satın aldığınız hayali başka bir hayalciye satabilmek.
    Sanal/hayal arsaların ilk sahibi kim?))) para kime gidiyor))) hangi tapu dairesi vs vs
    Yatırım tavsiyesi değildir

Taşınan Açıklar

5.  Alıntı Originally Posted by Yalniz Mehmet Yazıyı Oku
    Şuan en bist30 içinde en iskontolu şirketlerden biri de THY dir bence. Belki de en favorisi de THY olabilir.

Ayrıca virüs olayı etkisini azalttikça THY nin yıldızı giderek dahada parlayacak

Birde değerleme sonrası guzel bir bilanço açıkladı mı(%30 degerleme yapsın benim için o bile yeterli)

Uçak sayısı(400 e yaklaşacak) ve yolcu sayısı da artacak

Turizm sezonu zaten iyi geçecek. Rezervasyonlar iyi gidiyor. Veriler bunu şimdiden gösteriyor (dolar karşısında Türk Lirası biraz değer kaybettiği için en favori turizm ulkesi 2022 de Turkiye olarak gösteriliyor

Bence şu saydıklarım düşünülünce en favori ucuz hisse THY oluyor.

Bu hisseye birkaç ay daha çok saldıranlar olur ve hisseyi 30 uzerine kısa sürede atarlar diye düşünüyorum. Cunku bu hissede Beklenti çok fazla

Arkama yaslanıp izliyorum ve çayımı içiyorum.

Tavsiye içermez kendi düşüncem dır
    Bu saydıklarımız için buradayız sn Mehmetbey.
    Eski zirve 5 USD
    İzlediğimiz fragman,film hazirandan sonra temmuz,Ağustos gibi sahne alır kişisel fikrim.

Y.t.degildir.

6.  Alıntı Originally Posted by Konvertor Yazıyı Oku
    Bu saydıklarımız için buradayız sn Mehmetbey.
    Eski zirve 5 USD
    İzlediğimiz fragman,film hazirandan sonra temmuz,Ağustos gibi sahne alır kişisel fikrim.

Y.t.degildir.
    Sn Konvertor,
    Mayıs Haziran aylarina kadar hisse fiyati olarak çok guzel seviyelere çıkacağımızı düşünüyorum ben. Çok fazla olumlu haberler olacak havacilikta

Sayfa 131/753 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231631 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •