Sayfa 131/654 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231631 ... SonSon
Arama sonucu : 5226 madde; 1,041 - 1,048 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1. 50 AYLIK BASİT HAREKETLİ ORTALAMA 23,1X DOLARDA orasının kalıcı oalrak çökmemesi gerek belki altına sarkmalar ayı tzuakalrı vs olabilir 1-3 doalr arası ya da 3-5 gün altında kapanış vs oraları bilemicem üfürkçü falcı değilim :D ama orası y da oralrı tutunacağı yer olmalı beklentisi malum hisse sonuöta ama bu yüzden de bas topla yaparlarsa nefesi kıuvvetli olmak LAZIM GELİR ytd
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by logologo Yazıyı Oku
    benim tahminim ford 740 lara gelebilir ama 500-600 yazanlar olmuş olmayacak diye b,ir şey yok bu piyasada her şeyin olabilriliği vardır lakin bu seviyler şu anki verilerine göre çok uçuk duruyor yeni çeyrek açıklanır o zman veriler değişir değerlemelerde değişir orasını bilmem ama şu anki verielrine göre bende çıkan dip rakam "746" olabilirliği olan bir yer kusurat ta yazayım ki gerçekçi olsun diye yazmadım :D çıkan sonuç bu tamamen kendi göreceli tarihsel ve tahminsel verilere dayalı değerlemem kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir AL SAT TUT TAVSİYESİ değildir.... neyse illa olacak diye bir kural yok.
    şu an parite 1.09
    Anladığım kadarıyla FROTO/USDTRY olarak yorumlanmış.
    15 dolar seviyeleri, günümüzde 500 liraya denk geliyor.

Ben de o kadar düşeceğini zannetmiyorum, çünki 200 günlük emanın içinden geçti gitti. Tepki ve direnç ile karışık bi şey olmasını bekliyorum buralardan. Ki şimdilik öyle gidiyor gibi, ileride göreceğiz.

Bi de 500 lira yorumuna istinaden, dolar bazında inceledim, pandemide dolar bazında %50 kaybetmiş ama peşindeki süreçte %25 altında görünmüyor. Şu anda da dolar bazlı, 200 emanın %18 civarı altında görünüyor.
    %25 olsa, 23 dolar, 770 liraya karşılık geliyor.

Aneliz maneliz hiçbir şey bilmem ben, tecrübe falan da yok bende. O yüzden ona göre yorumlayın yazdıklarımı

3.  Alıntı Originally Posted by reyz Yazıyı Oku
    Anladığım kadarıyla FROTO/USDTRY olarak yorumlanmış.
    15 dolar seviyeleri, günümüzde 500 liraya denk geliyor.

Ben de o kadar düşeceğini zannetmiyorum, çünki 200 günlük emanın içinden geçti gitti. Tepki ve direnç ile karışık bi şey olmasını bekliyorum buralardan. Ki şimdilik öyle gidiyor gibi, ileride göreceğiz.

Bi de 500 lira yorumuna istinaden, dolar bazında inceledim, pandemide dolar bazında %50 kaybetmiş ama peşindeki süreçte %25 altında görünmüyor. Şu anda da dolar bazlı, 200 emanın %18 civarı altında görünüyor.
    %25 olsa, 23 dolar, 770 liraya karşılık geliyor.

Aneliz maneliz hiçbir şey bilmem ben, tecrübe falan da yok bende. O yüzden ona göre yorumlayın yazdıklarımı
    yok temel analiz olarak 10 yıllık piyasa çarpanalrı dipleri değerlemesi f/k pd/dd f/s yanlış hatırlamıyorsa f/k ve pd/dd dipleri 7xx lerde bir tek f/s dip 59x de yani bak buda 10 yılda gördüğü çapanalrın dip değerleri 10 yıl yeni evlenen birinin 10 yaşında çocuğu olmuş olur 10 yılda :D yani ANARMOLLİK VAR BENCE FİYATLAMADA YA DA kötü bilanço beklentisi ama ford bu düşer kalkar ederini bulur önceki sayfalarda 25 yıllığa kadar piyasa çarpnlarını dip tepe ve medyan olarak paylaşmıştım 25-20-15-10-5-3-1 vs diye (yanlış hatıraıyorsam 10 yıılım dip çarpanlara göreydi sanırım)

tabi bunlar tarihsel işte burda
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...59092&page=114

teknikle de dolar bazlıylada uyumlu olabilir bakmadım orasına
    asıl mesele ileriye dönük-prospektif-foward f/k pd/dd f/s leri tahmin edebilmekte buda ince işçilik biraz şans biraz atrihsel veriler birazda tutarlı analiz gerektirir zor bir iş ama ford gibi oturmuş doygun hisselerde kısmen tahminler daha tutarlı sonuçalr verebilir
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

4. Dolar bazlı yıllık grafikteki 10 yıllık ortalaması 17 dolar 600 lira civarında.

Bu sayı başlıkta telaffuz ediliyor diye buraya kesin düşecek demek değil. Aynı hatayı öbür başlıklarda da yapıyoruz malesef. Gelirse alırız demek çok mu zor?

Eregl aynı ayarlara sahip grafikteki ortalamasının altına sarktı sonra yay gibi geri fırladı yakın zaman içinde

Ytd

5. Oraya gelirse şirket batmıyor (büyük ihtimalle diyelim ) Ben o fiyata düşünce satarım diyen varsa o kendi bileceği iş ama bana pek mantıklı bir hareket gibi gelmedi

Ytd

6. FROTO - Ford Otosan

Korkunun ecele faydası yok,adamlar bilimde teknolojide insanoğlunun aşmakta zorlandığı kritik eşiği aştılar.Bundan sonrası artık çok daha hızlı gelişecek ve teknolojinin sahipleri kuvvetle muhtemel sektörleri ele geçirecek.Nasıl ki içten yanmalı teknolojisini bundan 130 yıl önce Amerikalılar ve batılılar keşfedip 130 yıl boyunca kaymağını yedi bu teknoloji bütününün sahibi olan Çinliler de bu işin kaymağını yiyecekler.Boşuna demiyorlar güç dengeleri batıdan doğuya kayıyor diye.Dünyada yeni çağı bu sefer Çinliler açtı,yakında adı konulur bu yeni çağın.

https://x.com/hakandogu1166/status/1...8zR8BW99R1jyoQ

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Cahillik mutluluktur!

7.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Dolar bazlı yıllık grafikteki 10 yıllık ortalaması 17 dolar 600 lira civarında.

Bu sayı başlıkta telaffuz ediliyor diye buraya kesin düşecek demek değil. Aynı hatayı öbür başlıklarda da yapıyoruz malesef. Gelirse alırız demek çok mu zor?

Eregl aynı ayarlara sahip grafikteki ortalamasının altına sarktı sonra yay gibi geri fırladı yakın zaman içinde

Ytd
    10 yıllık piyasa çarpanalrın dip değerlerine göre değerlemesine baktım ben fiyat değil

8.  Alıntı Originally Posted by logologo Yazıyı Oku
    10 yıllık piyasa çarpanalrın dip değerlerine göre değerlemesine baktım ben fiyat değil
    Benim mesajım size cevap değildi ki. Genel olarak 600 lira gelecekmiş gibi bir ortam oluşturuldu ona istinaden yazdım.

Gelebilir veya gelmeyebilir. Gelirse dünyanın sonu değil. Özeti bu

Sayfa 131/654 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231631 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •