Kabine toplantısı sona erdi , Erdoğan açıklama yapacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Merkel 'in araç konvoyu sadece 2 araçtan oluşuyormuş. Birisine biniyor diğeri de eskort.
Hepsini bize sattıkları için kendilerine araba kalmamış, bu yüzden kıskanıyor olmalılar.
https://twitter.com/uyanhadi_/status...07776854724608
Erdoğan : Avrupa ve ABD’de yaptırım söylemlerinin yükselmesi üzücü . Biz herhangi bir devletle gerilim veya çatışma isteyen bir ülke değiliz .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan: Nerde bir haksızlık varsa tepkimizi ortaya koyarak adaletin tesisi için çaba harcıyoruz
Erdoğan: Rabbime Azerbaycan’in böyle bir zaferi bizlere yaşattığı icin ayrıca Boraltan faciasında tek parti chp’sinin tarihimize sürdüğü utanç lekesini temizlemeyi bahşettiği için hamd ediyorum . (Kabine üyeleri alkışlar )
Erdoğan : Son 10 yıldır olduğu gibi yeni dönemde de en büyük yol göstericimiz 2023 hedeflerimizdir
Erdoğan : Ekonomimizdeki kırılganlıklarımızın üzerine gidiyor tedbirler alıyoruz
Yer İmleri