Sayfa 132/996 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232632 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,049 - 1,056 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Satışlar çok düştü herhalde, tek yazı da değil yazı dizisi yazmış ve biz de yedik.

Kendi adıma söyleyeyim devlet tekrar güvenilir olmadıkça, bilet alıp loto filan oynayacak Reha'yı, yere yatırıp sitsinler.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Kabine toplantısı sona erdi , Erdoğan açıklama yapacak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
    Merkel 'in araç konvoyu sadece 2 araçtan oluşuyormuş. Birisine biniyor diğeri de eskort.

Hepsini bize sattıkları için kendilerine araba kalmamış, bu yüzden kıskanıyor olmalılar.

https://twitter.com/uyanhadi_/status...07776854724608

Erdoğan : Avrupa ve ABD’de yaptırım söylemlerinin yükselmesi üzücü . Biz herhangi bir devletle gerilim veya çatışma isteyen bir ülke değiliz .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Erdoğan: Nerde bir haksızlık varsa tepkimizi ortaya koyarak adaletin tesisi için çaba harcıyoruz

Erdoğan: Rabbime Azerbaycan’in böyle bir zaferi bizlere yaşattığı icin ayrıca Boraltan faciasında tek parti chp’sinin tarihimize sürdüğü utanç lekesini temizlemeyi bahşettiği için hamd ediyorum . (Kabine üyeleri alkışlar )

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Erdoğan : Son 10 yıldır olduğu gibi yeni dönemde de en büyük yol göstericimiz 2023 hedeflerimizdir

Erdoğan : Ekonomimizdeki kırılganlıklarımızın üzerine gidiyor tedbirler alıyoruz

Sayfa 132/996 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232632 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •