Sayfa 133/650 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233633 ... SonSon
Arama sonucu : 5195 madde; 1,057 - 1,064 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. sn emekli
    atekste 3 sene zararda beklemiş biri olarak sizi çok iyi anlıyorum
    buraya teknik grafik paylaşmamın sebebi inanın yukarıdan maliyetlenen arkadaşlara bir nebze moral olsun diye
    birkaç gün önce de paylaştım, düşeni kırmış ikili dip yapmış tobo var, ve bu çekilme 2.85 altına sarkmadıkça onay dır
    yarın umarım güzel bir tepki verir çıkış başlar..
    herkese bol kazançlar..

2. aynı zamanda
    3 tl, dolar bazlı grafikte de önemli bir direnç, ben kıracağına inandığım için aldım hisseyi
    inşallah yakın zamanda orayı kırar, kırdıktan sonra romantik bir grafik paylaşırım

3. Harik bir cevap sayın secomedia yazımda Sayın Anarchy nin grafiğinde TOBO çıkarmı 2.70 e düşerse gibi yorumu ilham alarak genel rahatlık içinde olan değerli ortaklarıma küçük bir nükte ile dokunmaktı.Umarım değerlendirmeniz gerçekleşir daha moralli ama romantik paylaşımlarımız devam eder.Sayın Anarchy ve size Saygılarımla😀

4.  Alıntı Originally Posted by emekli777 Yazıyı Oku
    Harik bir cevap sayın secomedia yazımda Sayın Anarchy nin grafiğinde TOBO çıkarmı 2.70 e düşerse gibi yorumu ilham alarak genel rahatlık içinde olan değerli ortaklarıma küçük bir nükte ile dokunmaktı.Umarım değerlendirmeniz gerçekleşir daha moralli ama romantik paylaşımlarımız devam eder.Sayın Anarchy ve size Saygılarımla��
    Sayın Emekli, bizim borsamızda kaybeden insandan bol ne var. teknik çizerken böyle bir tepki beklemiyordum açıkcası.. merak etmeyin şahsen kendi adıma dilim hepinizden fazla yanmıştır, genel rahatlık değil aksine kimseyi kırmamak adına ihtimalli yazdım.. ben acemice çizdim ve açaba olurmu diye paylaşımda bulundum.. yoksa tobo olması asıl sizlere yarar.. 2,70 olursa sağ omuz çiziliyor çünkü.

5.  Alıntı Originally Posted by turkspeed Yazıyı Oku
    Bugun endeks eksideydi farkindamisiniz ? Hisse hergun %2 koyacak hali yok 2.59 vs insanlari telasa sueukleyip panik yarattirir ve hic iyi bi soylem degil aahsi fikrim

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Arkadaşların paylaştığı grafikteki boşluktan bahsediyorum ben. Madem teknik, sadece yukarı bakarsanız gerçeği göremezsiniz. Bu boşluk 2.59 larda... Fiyat hareketlerine bakarsanız hangi akşam 2.59 dan kapanıp ertesi gün 2.7 lerden açıldığını görebilirsiniz...
    Buralarda yazılanları okuyup telaşa kapılan insan bu tahtada daha çok kazanırdı ayrıca. Ben gerçeklerden bahsediyorum. Dün 2.91 den 50 bin lot alamadım(vermediler) diyen arkadaş bu gün 2.87 den çok rahatlıkla alamaz mıydı? Yoksa aldı mı?

Ben çok açık yazıyorum artık. Gap varsa dolduracak, yoksa doğrudur belki 2.85 ten dönecektir... Temennim de elbette ki dönsün artık 3 ün üstüne atsın kendini üç seans üst üste artı yazsın... Bir seans %5 alıp 3-4 seansta %10 düşmesin...
    YTD

6. herkes dolmuş günah keçisi arıyor. ama suçlular biz değiliz, yada sizler zarar ederken kazananlar değil. insanları tanımadan etmeden haksız yorumlar çok hoş olmuyor. insanız ve forumda bile iki kelam edemez olduk herkes bir tepki koyuyor. hepimiz borsada kazanmak için bekliyoruz ama bu işin açı tarafını yaşamakta var. Allah herkese gönlüne göre versin.

7.  Alıntı Originally Posted by ANARCHY Yazıyı Oku
    herkes dolmuş günah keçisi arıyor. ama suçlular biz değiliz, yada sizler zarar ederken kazananlar değil. insanları tanımadan etmeden haksız yorumlar çok hoş olmuyor. insanız ve forumda bile iki kelam edemez olduk herkes bir tepki koyuyor. hepimiz borsada kazanmak için bekliyoruz ama bu işin açı tarafını yaşamakta var. Allah herkese gönlüne göre versin.
    Ben şahsen buradaki kimseye karşı negatif düşünce taşımıyorum. Sadece malı taşıyan, hisseyi madara eden ve bu kadar yükselen bir piyasada yatırımcısını zarar ettirme başarısı gösteren çapsız, kötü ve yatacak yeri olmayan her kimse ondan bahsediyorum.
    Arkadaşarıma bu ifadelerim yanlış geldi, kırıldılar ise kusura bakmasınlar... Aklımdan geçen şeyler değil...
    YTD

8. Dun burda 2.70 cigliklari atip elindeki mallari satan ky nin vebalini aldiniz

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 133/650 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233633 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •