Niye destek atsın ki? Yukarıdan garibana/mazluma yüklediği malları, aşağıdan beddualar eşliğinde geri almak varken.
YTD
Niye destek atsın ki? Yukarıdan garibana/mazluma yüklediği malları, aşağıdan beddualar eşliğinde geri almak varken.
YTD
temettüden sonra belki bir miktar daha düşer...o zaman ek alım yapmayı düşünüyorum.
hisse nette ilk yazılarım ege seramik içindi
yıllar sonra....
ekonomideki olumsuz etkileri hepimiz biliyoruz
inşaat sektörü içinde durum aynı
ancak
... hisse değerinin geldiği nokta
... 8 MİLYON DOLAR varlık
... 4.5 MİLYON AVRO yükümlülük
...yaklaşık 11-12 MİLYON DOLAR çeyrek dönemdeki ihracat miktarı (II çeyrek 2018)
Mayıs 18 itibarıyla 1.5 ayda Dolar %18.42 Avro %8.41 değerlendi
bu durum 4.5 MİLYON TL ++ etki yapacaktır
ihracat ise 7 MİLYON TL gibi ++ etkileyecektir
son kurlar ve ihracattaki durum(toprak,cam,seramik ihracatı verilerine göre)
11 MİLYON TL pozitif etkileyecektir ikinci çeyrek bilonçosunu
maliyette enerji zamlarının artışı olumsuzdur bu durum ilk çeyrekte görülmüştü
5 F/K sınırındaki şirket bana göre fırsat veriyor...
yenilgi yılları, iyi bir okuldur
Neredeyse finansal borcu olmayan , %40 larda ihracat gücüyle , defter değerinin altında işlem görmesi , F/k nin 5 lerde sürünüyor olması ile 1.5 ay önce zaten 4 tl lerde almıştım , sonra bir şekilde , aşağı yönlü hareketi görünce zararsız stoplamıştım.... Bu perşembe günü gelen satışları cart cart çizince birileri etkilenmiş olcak ki yukarı hareket yaptıCuma günüde 3.16-3.17 leri yine cart cart çizdim
![]()
Her ne kadar yurt içinde inşaat sektörü açısından sıkıntılı sancılı süreç bana göre yeni başlıyor olsada , finansal borcu olmaması ve %40 ihracat gücüyle, ve zaten oluşmuş olan iskontalı değerlerden alımın uygun olduğunu düşünerek portföyüme ekledim, umarım hayırlı bir yatırım olur.
---------------------------------------------
yatırım tavsiyesi değildir....
hadi artık be neyi bekliyon mal
ek alım yaptım,maliyet düşsün biraz,hem temettü var...
Yer İmleri