Sayfa 135/1023 İlkİlk ... 3585125133134135136137145185235635 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 1,073 - 1,080 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Damat yetenekli bir arkadaşa benziyor. Aynı başarıyı ekonomiyi yönetirken gösterirse çağ atlarız. Tabi geriye doğru bir çağ atlama. Mümkünse taş devri olsun. Özledim Fred çakmaktaş’la Barni Moloz taş’ı.🤪

2.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Damat yetenekli bir arkadaşa benziyor....
    Özal'ın çocukları vardı..

Tuttukları altın oluyordu, bildiğin Midas'ın çağdaş sürümleriydiler.

Sooonasında nasıl oldu da büyü bozuldu,bilemiyoruz!

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Özal'ın çocukları vardı..

Tuttukları altın oluyordu, bildiğin Midas'ın çağdaş sürümleriydiler.

Sooonasında nasıl oldu da büyü bozuldu,bilemiyoruz!
    valla buyu falan bozulmadi

Efe Ozal in bosanma davasinda manken karisi "butun gun oturuyor hicbir is yapmadan para kazaniyor. Bir suru ihaleden para kazandi simdide evlerin kiralarini topluyor hic babalik yapmiyor" demisti

Ahmet Ozal da sifirdan milyoner oldu annesi zaten trilyoner. buyu falan bozulmadi. Simdi sistem ayni isimler farkli sistem ayni.

Turkiye gibi ortadogu ulkeleri hic degismez.

4. Baterici Asım vardı!

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

5.  Alıntı Originally Posted by jah Yazıyı Oku
    Rumuz: Uykusuz merakli

Abiler piyasaya dolar surme, dolar cekme falan gibi seyler onemsiz degil mi artik? Dolarin fiyatini belirlemede etkisiz degil mi?
    Dolarin fiyati forex'te belirlenmiyor mu? Forex'te sinirsiz dolar ve sinirsiz lira yok mu? (arz-talep, yalan-dolan)

Yani atiyom, ortada miktar olarak artan azalan bisey olsa anlicam;, aldikca baskalarina almaya kalmayan (degeri artan cok az kaldi artik), sattikca herkes icin bollasan (degeri azalan cok piyasa doldu).
    TCMB satsin, atiyom, 500milyar dolar (o kadarlik TL alsin yani) TR'de dolar dolsun; nerdeyse lira kalmasin, liranin degeri ziplasin.
    Ama ole bisi yokki, dolar sanal dolar, lira sanal lira. TCMB 1katirilyon dolar satip, dunyadaki butun TL banknotlari toplasa; ancak koleksiyoncularin elinde 100-200tl kalsa dahi (ki atiyom gene gercek piyasada koleksiyon o elindeki banknota $1m deger bicse, 1tl=1milyon USD)....Forexte hala 5tl=1$ olabilir. Niye, cunku adamlar pariteye oynarken (piyasaya dolar surup, lira toplarken) liralari azaltmiyolarki.

Attim, tuttum. Simdi gelelim isin ozune. Yukarida kurdugum mantikta yanlis olan ne, yardimci olabilir misiniz lutfen? Cunku TCMB dolar arzi, su bu haberlerini gorunce aklima hep bu geliyor. Forex'i psikolojik etkilemez demiyorum o tur haberler. Etkileyebilir. Ancak, kambiyo piyasasi (forex) artik arz/talepten bagimsiz degil mi? "Turk sirketlerin 6 ayda odemesi gereken doviz borcu toplami $xxxxxxx! O kadar dolar bulmalari lazim, dolar tabi yukselecek!!!" turu haberler alakasiz degil mi artik? Forex cikti mertlik bozulmadi mi?

Bi hayirsever abimiz beni aydinlatirsa, sagligina duaci olurum.
    Bi yardimci olabilicek kimse var mi arkadaslar? Soruyu mu dogru soramadim acep???

6. mb rezervleri

102 milyara yükselmiş.

7.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Baterici Asım vardı!
    Baget dediğin incecik birşey, davula onunla vursan ne olur vurmasan ne olur.İyi davul çalmak için tokmak lazım

8.  Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Baget dediğin incecik birşey, davula onunla vursan ne olur vurmasan ne olur.İyi davul çalmak için tokmak lazım
    Ya bu

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 135/1023 İlkİlk ... 3585125133134135136137145185235635 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •