Sayfa 135/175 İlkİlk ... 3585125133134135136137145 ... SonSon
Arama sonucu : 1400 madde; 1,073 - 1,080 arası.

Konu: KPHOL Kapital Yatırım Holding

1. Şimdi patron kar eden başka şirketle birleşme kararı alsa acaba o zaman da 2 yıllık kar şartı aranır mı?
    Genel kurul çağrısı yapılınca gündemi görüp değerlendirelim bakalım.
    Zannediyorum ki en az 2 hafta öncesinden ilan yayınlanması gerekiyor genel kuruldan önce.
    Daha bir şey göremedik. Tabi yerel gazeteye ilan vermedilerse.
    Bunlardan her şey beklenir.

2. Patron yyapı ile meşgul bugün SPK tahsisli artırımı onayladı yyapı da. Adam ne istese onaylıyor SPK. Yeşil’de de 214 milyon artırımı onaylamıştı. Bugün de yyapı da 100 milyonun üzerinde tahsisliye izin verdi.
    Tüm bu onayları kolayca alan bu adam neden KPHOL ü borsaya aldıramadı benim de aklım ona ermiyor.
    Hem de borsadan atılma sebebi grup şirketlerinin zor durumda olmasıydı. Adam şirketleri birer birer düze çıkarıyor.
    Ne olur bunu da bu sene döndürsen borsaya be hacı. Hı. Olmaz mı?

3.  Alıntı Originally Posted by Kreonx Yazıyı Oku
    Arkadaslar merhaba, 18 i yada daha öncesinde genel kurul olacakmıs .
    Bugün ayın 18'i. Genel kurul nerede yapılıyor acaba? Aranızda katılan olacak mı?
    Yoksa yapılmadı mı?

SPK başkanı da değişmiş bu arada.
    Bize bir etkisi olur mu ki?

4. merhaba, bugün tüm gün aradım ama ulaşamadım şirkete , 18 ine kadar yapılacağını söylemişlerdi,

Ümitli bir şekilde bekliyorum

5.  Alıntı Originally Posted by Kreonx Yazıyı Oku
    merhaba, bugün tüm gün aradım ama ulaşamadım şirkete , 18 ine kadar yapılacağını söylemişlerdi,

Ümitli bir şekilde bekliyorum
    Bunlara güven olmaz. Doğru dürüst açıklama ya da bilgilendirme yapmadılar ki hiç.
    Neyse zaman her şeyin ilacı.

6. kphol haber yok. umutla bekliyoruz.

7. yeşil global enerji adres değişikliği yaptı. şimdi kapital yatırım adres değişikliği yaparsa olumlu gelişmler olur.

8. Mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmenizi dilerim.
    Umarım kısa zamanda açılır da gerçekten bayram ederiz.

Genel kurulla ilgili haber de gelmedi. Bekledikleri bir şey olsa gerek genel kuruldan onaylatmak için.
    Hayırlısı olsun.

Sayfa 135/175 İlkİlk ... 3585125133134135136137145 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •