Sayfa 136/1032 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236636 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 1,081 - 1,088 arası.

Konu: HALK Cafe - I

Duhul
    Mar 2018
    İkamet
    Kaçak Akinonya Şatosu
    Gönderi
    1,478
     Alıntı Originally Posted by browjn Yazıyı Oku
    Bırakın fonları monları buralar bile 100.000 endekste mucize fiyatlar.. Ben 7.70 lerden aldığımda endeks 70-80 bin arasında bir yerdeydi... 7.70 den al ... 7.60 dan al... Bekle ... Sonra nere salarsa salsın hiç tınmayın bekleyin , bekleyin . Ben bugün tüm Fener hisselerimi 36.000 ortalama ile verdim gitti... Tüm paramla gözlerim fal taşı gibi açık halk bankasını izliyorum ... Bugün bile almak için kendimi zor tuttum... Fener hisselerimi boşaltmama sebeb oldu bu Hulkun fiyatı ... Buralardan alanlar seçim sonrası en az 9 -10-11 gibi Satar... sabreden 20 TL .üzeri de satar. Kelepir buralar kelepir.. Ortada global krız yok bi mok yok... Feyk feyk .. Cambaz dalda oynuyor .. Korkmayın kardeşim bu fiyatlardan.
    kayıplarımızı karşılayacan yani.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    afyonkarahisar
    Gönderi
    794

buda haftalık baba grafik dedikleri
    umarım alt banda tekrar değmeye çalışmaz

Yatırım kararları SPK'nın kurallarına göre verilmelidir. Bu konuda bir yetkim, bilgim ve deneyimim bulunmadığı için yazdıklarım, yatırım kararları verilirken kullanılmamalıdır

3.  Alıntı Originally Posted by Proton Yazıyı Oku
    kayıplarımızı karşılayacan yani.
    Yok Can'ım onu yapamam...Ölü fiyat diyorum buralar.. 7.30 da salabilir diyorum ama .... Korkulacak fiyat değil buralar ... Ya dipteyiz bilmiyor ama az bi şey daha var belki... Bak ; tam dibi süper profesyonel traderler bile bilemez bunu unutma ... Ömründe tam dibi yakalayanı görmedim ve duymadım şimdiye kadar ... 60 yaşında profesyonel bir trader ömründe tam dibi belki bir kere yakalamıştır oda şans olmuştur... Belkide tam dipten alıp oradan döndüğü hiç olmamıştır ... Mutlaka ama mutlaka aldıktan sonra aşağıya salıp oradan kazanmıştır ... Tam dibi bekliyorsan avuç yalama modunu kabul ederek beklemelisin ... Ne dedim; darbede 7.30 görünce daha aşağı görecek diye bekledim ama sonra 7.30 dan almayan amatör trader 7.70 ' e razı olup aldı... Bu işler böyle ... Kesin diye bir şey yok... Ben mucize ve ucuz fiyata vurgu yapıyorum o kadar. Belki ben 7.70 bekliyorum ama 8.30 da razı olup alacağım kimbilir

http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=24150

seçimler için hissenet anketi açılmıştır
    oylama gizlidir. oyunuz hiçbir şekilde gözükmeyecektir.
    hissenetin anketleri net skoru göstermez ama genede oylamaya ne kadar çok katılan olursa o kadar sağlıklı olur.
    sadece oyumuzu kullanalım yorum yapmayalım
    hayırlı olsun
    bir halt olacağı yok.

Ömründe tam dibi yakalayanı görmedim ve duymadım şimdiye kadar
    Herseyin bir ilki vardir diyelim. Ben yakaladim NETAS'i. 6.30 muydu, 9.30 muydu, dibi birak, tarihinde gordugu en dusuk seviyeden aldim. Nortel'in iflasi vardi.

2 gunde %10 kari gorunce, bu isi cok iyi bildigimden, geri almak uzere sattim. Alamadim tabi ki.

2 sene sonra 250 idi.

6.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Herseyin bir ilki vardir diyelim. Ben yakaladim NETAS'i. 6.30 muydu, 9.30 muydu, dibi birak, tarihinde gordugu en dusuk seviyeden aldim. Nortel'in iflasi vardi.

2 gunde %10 kari gorunce, bu isi cok iyi bildigimden, geri almak uzere sattim. Alamadim tabi ki.

2 sene sonra 250 idi.

İstisnalar kaideleri bozmaz..... Şans diyelim hocam... Şansa en düşüğü yakalayıp hatırı sayılır bir karla satmışsan makbuldur o iş.... Bende göltaşta 36 TL yakalamıştım ( bir daha 36 TL.görmedi) 44 TL. de sattım... Ama o katladı gitti şans ve tesadüfi bir hisse yakalamış olduk neticede .. bildiğimizden değil yani.

İstisnalar kaideleri bozmaz..... Şans diyelim hocam... Şansa en düşüğü yakalayıp hatırı sayılır bir karla satmışsan makbuldur o iş.... Bende göltaşta 36 TL yakalamıştım ( bir daha 36 TL.görmedi) 44 TL. de sattım... Ama o katladı gitti şans ve tesadüfi bir hisse yakalamış olduk neticede .. bildiğimizden değil yani.
    Ben yatirim icin almistim. Pek o kadar sans da degil, ta ne zamandir takip ediyorduk Nortel'in iflasini. %10 da bir kar degil. Bir daha yapmadim o hatayi ve Logo'yu yakaladim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    afyonkarahisar
    Gönderi
    794

piyasalar mükemmel işliyor
    piyasalara uyumlu hareket et
    piyasayı değiştirmeye çalışma
    piyasayla inatlaşma
    sen piyasaya uy

Sayfa 136/1032 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236636 ... SonSon