buda haftalık baba grafik dedikleri
umarım alt banda tekrar değmeye çalışmaz
Yatırım kararları SPK'nın kurallarına göre verilmelidir. Bu konuda bir yetkim, bilgim ve deneyimim bulunmadığı için yazdıklarım, yatırım kararları verilirken kullanılmamalıdır
Yok Can'ım onu yapamam...Ölü fiyat diyorum buralar.. 7.30 da salabilir diyorum ama .... Korkulacak fiyat değil buralar ... Ya dipteyiz bilmiyor ama az bi şey daha var belki... Bak ; tam dibi süper profesyonel traderler bile bilemez bunu unutma ... Ömründe tam dibi yakalayanı görmedim ve duymadım şimdiye kadar ... 60 yaşında profesyonel bir trader ömründe tam dibi belki bir kere yakalamıştır oda şans olmuştur... Belkide tam dipten alıp oradan döndüğü hiç olmamıştır ... Mutlaka ama mutlaka aldıktan sonra aşağıya salıp oradan kazanmıştır ... Tam dibi bekliyorsan avuç yalama modunu kabul ederek beklemelisin ... Ne dedim; darbede 7.30 görünce daha aşağı görecek diye bekledim ama sonra 7.30 dan almayan amatör trader 7.70 ' e razı olup aldı... Bu işler böyle ... Kesin diye bir şey yok... Ben mucize ve ucuz fiyata vurgu yapıyorum o kadar. Belki ben 7.70 bekliyorum ama 8.30 da razı olup alacağım kimbilir![]()
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=24150
seçimler için hissenet anketi açılmıştır
oylama gizlidir. oyunuz hiçbir şekilde gözükmeyecektir.
hissenetin anketleri net skoru göstermez ama genede oylamaya ne kadar çok katılan olursa o kadar sağlıklı olur.
sadece oyumuzu kullanalım yorum yapmayalım
hayırlı olsun
bir halt olacağı yok.
Herseyin bir ilki vardir diyelim. Ben yakaladim NETAS'i. 6.30 muydu, 9.30 muydu, dibi birak, tarihinde gordugu en dusuk seviyeden aldim. Nortel'in iflasi vardi.
2 gunde %10 kari gorunce, bu isi cok iyi bildigimden, geri almak uzere sattim. Alamadim tabi ki.
2 sene sonra 250 idi.
İstisnalar kaideleri bozmaz..... Şans diyelim hocam... Şansa en düşüğü yakalayıp hatırı sayılır bir karla satmışsan makbuldur o iş.... Bende göltaşta 36 TL yakalamıştım ( bir daha 36 TL.görmedi) 44 TL. de sattım... Ama o katladı gittişans ve tesadüfi bir hisse yakalamış olduk neticede .. bildiğimizden değil yani.
piyasalar mükemmel işliyor
piyasalara uyumlu hareket et
piyasayı değiştirmeye çalışma
piyasayla inatlaşma
sen piyasaya uy
Yer İmleri