Sayfa 136/673 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236636 ... SonSon
Arama sonucu : 5379 madde; 1,081 - 1,088 arası.

Konu: SRVGY - Servet GYO A.Ş.

1. Hiç mi tepki vermiyecek 10 kasımdan beri düşüyor hicc tepki vermedi bukadar da olmazki

Le X820 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Noldu haber etki etmedi

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by kotancı Yazıyı Oku
    Noldu haber etki etmedi

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Etki etti ters etki etti yanlız 😁

Le X820 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    adamlar diyorki frankfurt'un en onemli 10 gayrimenkulunden birisine sahibiz. ve bu alani genisletmeyi dusunuyoruz.

frankfurt neresi, avrupanin finans merkezi !

sadece 60 milyon euro ya alinmis su an en kotu dibin dibi 100 milyon euro eder. 450 milyon TL yapar o da

sirket 150 milyon TL [emoji4] diger butun gayrimenkulleri kira gelirleri falan filan saymiyorum

# yatırım tavsiyesi değildir #

5.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    adamlar diyorki frankfurt'un en onemli 10 gayrimenkulunden birisine sahibiz. ve bu alani genisletmeyi dusunuyoruz.

frankfurt neresi, avrupanin finans merkezi !

sadece 60 milyon euro ya alinmis su an en kotu dibin dibi 100 milyon euro eder. 450 milyon TL yapar o da

sirket 150 milyon TL [emoji4] diger butun gayrimenkulleri kira gelirleri falan filan saymiyorum

Bunların hisse fiyatına yansımadan bir kıymet-i harbiyesi yoktur azizim

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by kotancı Yazıyı Oku
    Bunların hisse fiyatına yansımadan bir kıymet-i harbiyesi yoktur azizim

zaten yansidiginda almanin da bir anlami olmayacak degilmi sn. kotanci ???

onemli olan herkesten once kesfetmek, herkes kesfettiginde kesfedis fiyatindan onlara bayragi teslim etmek 😊

bir bayrak yarisi gibi dusunmek lazim ! tabi biz coooook kisa vadede cooook para kazanmak istedigimizden bu zor

7.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    zaten yansidiginda almanin da bir anlami olmayacak degilmi sn. kotanci ???

onemli olan herkesten once kesfetmek, herkes kesfettiginde kesfedis fiyatindan onlara bayragi teslim etmek [emoji4]

bir bayrak yarisi gibi dusunmek lazim ! tabi biz coooook kisa vadede cooook para kazanmak istedigimizden bu zor

Tabiki öyle sn hayek bakalım göreceğiz bu bayrağı teslim almak isteyen çıkacakmı. Bu arada akmgy ile kıyaslıyorum pd/dd 3.81 ile işlem görüyor. Öz sermaye 212 milyon. Bizim öz sermaye 337 milyon rasyoları her açıdan akmgyden iyi ama piyasa farklı fiyatlıyor. Bunun sebebi akmgy tam bir temettü kağıdı. Bizim uyuz srvgy de temettü vermeyi alışkanlık haline getirirse 10 tl den aşağı olmaması lazım. Ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by kotancı Yazıyı Oku
    Tabiki öyle sn hayek bakalım göreceğiz bu bayrağı teslim almak isteyen çıkacakmı. Bu arada akmgy ile kıyaslıyorum pd/dd 3.81 ile işlem görüyor. Öz sermaye 212 milyon. Bizim öz sermaye 337 milyon rasyoları her açıdan akmgyden iyi ama piyasa farklı fiyatlıyor. Bunun sebebi akmgy tam bir temettü kağıdı. Bizim uyuz srvgy de temettü vermeyi alışkanlık haline getirirse 10 tl den aşağı olmaması lazım. Ytd

ben cok uzun suredir buradayim acikcasi sn. kotanci, ve bu kardeslerin cok parasini aldim trade olarak musait burasi. ha yine paralarini alacagim bunlarin bu artik bir klise oldu 😊

ama bu tahta temel anlamda vazgecilmeyecek durumda. arayin bakin bu hisseden daha ucuz gmyo yok bistte. varsa bilelim 😊

simdi bu kardesler olu numarasi yapiyorlar bu tahtada, ama bu balli kaymak tahtadan asla vazgecemezler. onlar boyle tahta bulamazlar, hazir kimsenin ilgisi yokken iyi para goturuyorlar. ama bence oyak'tan gelen alislar bunlarin planini bitirdi. ha bu bir tez belki de bunlar alip satiyordur, o da bir ihtimal.

ama bunlar 110.000 endekste bu hisseyi 4'lere cekip milletin ahini alamadiklarina gore vardir bir problem yoksa 50 kere yapmislardi hareketini.

belli bir problem var, oyak mi degilmi bilemiyorum ama var bir sikinti. olu numarasi yapiyorlar. ama tahminim ellerinde cok fazla hisse kalmadigi ama 100.000 lotlari bile kalsa guclu bir alici olmadigi icin satis baskisi kuruyorlar.

ama gunes balcikla sivanmaz. bekleyip gorecegiz!

Sayfa 136/673 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236636 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •