Sayfa 138/372 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238 ... SonSon
Arama sonucu : 2973 madde; 1,097 - 1,104 arası.

Konu: ENJSA Enerjisa Enerji A.Ş.

1. 6,38 e yazdım gelmiyor, acaba yanlış yemmi taktim, sizler ne takıyorsunuz da hemen yakaliyorsunuz, acaba yemi değiştirip solucanmi taksam, belki o zaman gelir.😂😁😀😀

2.  Alıntı Originally Posted by Hasan. Yazıyı Oku
    kusura bakmayın ama kendi kendinizi yanılttınız.
    sağ tarafta koskoca yazıyor üyelik tarihi diye. duhul yazmışlar bakın.
    adamlar şubat 2018 de üye olmuş gelmiş buraya 20 kat talep var diyip durdular. kusura bakmayın ama kanmayacaksınız
    Ben 2018 kayıtlıyım bu durumda iddiaların/iftiraların beni de ilgilendiriyor.
    ben burada hiç kimseye 20 kat talep var demedim,
    bu iftiranla bende sana o zaman 2017 yılında yapılan arzların spekülatörü diyebilirim, senin girişinde 2017
    Ortalığı boş buldun boş boş atıyorsun tüm 2018 girişliler umarım sana bunun cevabını vereceklerdir.

3. Hep aynı hikaye ve oyun ama ne ilginçtir ki her seferinde tutuyor....

4. Kapanışa bu fiyatlarda aranır artik, 6 30 larda kaparsa şaşmam buna artik, sabancılar millete ırz ettiler anlasilan. İlk günden de ırz olurmu arkadaş boyle, bari alıştıra alıştıra yapsalardı, birden olunca zevkde alamaz olduk,

Diğer taraftan medikali halkın ırzına pardon arzina sunmuşlardı onu herhalde kimse almaz, alanda vazgeçer bunu görünce sanırım, fiyatı da çok kallabi, abooo, elinde kalır pazarda satar artik medikal malini,😁😂😂😀

Turkiyenin en büyük enerji dev şirketi diye ırz pardon arz ettikleri şirket böyleyse o kim bilir ne yapar, 😀😁😂

5. Elinde hissesi olan arkadaşlar tavsiye niteliğinde söylüyorum saat 17:30 da DOW eksi açarsa muhtemel bizde de satışlar hızlanır onun için paniğe gerek yok ekranı kapatın derim, yok artı açarsa endeks toparlar hatta artı bile kapatabilir.

7. Arkadaşlar arza katılmış biri olarak söylüyorum ...

1) Arz esnasında 100 lot isteyene sadece ama sadece 5 lot verdiler !?!? Yani yüzde 5 ini alabildi almak isteyen....

2)arz fiyatı ise 6.25 idi. ...

3) hissede olmadığı halde ahkam kesenler var...

8.  Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku
    Kısa vadede...7 milyar borcu var....

Uzun vadede...10 milyar...

Şu an şirketin borsa cari değeri....8 milyar....

Korkunç borçlu....hisse pahalı...

Borsada bundan çok çok ucuz hisse var...

Herkes olmuş halka arz kurnazı....

Yanarsınız....hisse aşşağıya kayarsa....uzunnnn vadeli yatırımcı olursunuz...

17 milyar borç....korkunç bir rakkam...!!!!!!.....????????

Aaaalem kurnazzz olmuş yatırımcı değil...halka ırzlarda,kısa vadede altta kalanı şey edecekler ya...

Ulennnn siz sabancıdan dahamı kurnazsınız...bre zındıklar....

Kapitalizm...borsa kuralı....

Kerizin elinden parasını almak sevaptır...

Para aptalın elinde bir işe yaramaz...

Akıllı...vatansever...zeki kurnazın elinde olursa hayrı olur...

Ana demiş...oğlum aptal neylesin parayı....!!!!!!

Ana demiş...oğlum akıllı neylesin parayı....!!!!!!

Sayfa 138/372 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •