Sayfa 138/375 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238 ... SonSon
Arama sonucu : 2995 madde; 1,097 - 1,104 arası.

Konu: KOZAL - Koza Altın

1. En son takas 1.ALICI CİTİ 194K bugun en büyük alıcı bank of 605k 117,64 maliyet bunlar bir şey mi duydu 2 gündür hayirdir

2.  Alıntı Originally Posted by tahtakurdu Yazıyı Oku
    En son takas 1.ALICI CİTİ 194K bugun en büyük alıcı bank of 605k 117,64 maliyet bunlar bir şey mi duydu 2 gündür hayirdir
    Dediğiniz gibi bugünkü alışlar bir haberlerin geleceği birileri tarafından biliniyomuş gibi yarın açılışta yukarı açılıp,daha sert alışlar oluşursa demek birileri bişeyleri biliyo,yanlız şuda var tsmf başkanın Diyadindeki rezervi ve mayıs ayında işletmenin kurulumuna başlanmasını açıklmasının zamanı yaklaştığı için önümüzdeki günlerde haberlerin düşeceği aşikar,tahta sahibimi,spekmi tabiki bunu kullanacak,onun için şimdiden yukarı çekip haberler gelincede servis edip yeni gelenlere verecek diye düşünüyorum,yinede dikkatli olmak lazım,diye düşünüyorum,iyi geceler.

3. Sabah - ye düştü sonra artiya geçti bu kagıdın huyuda saatide değişmemiş aynı hareketler sabah panik oldum akşam artıya geçti mazi canlandı gözümde 80-90 hareketleri gibi hayret bir şey yaaa

4. Kimse bir şey yazmıyorsa durum iyidir.

5. O çok yorum yapanların bazıları tersde kaldı. 118 liradan sattılar. Aldıkları hissedede zarardalar. Şimdi keşkeler havada uçuşuyor. Onlar yoruldu. Bir dinlenmiş gelir hasatı yapar. Hasatda bize nasip olur inşAllah

Alıntı Originally Posted by reis69 Yazıyı Oku
    O çok yorum yapanların bazıları tersde kaldı. 118 liradan sattılar. Aldıkları hissedede zarardalar. Şimdi keşkeler havada uçuşuyor. Onlar yoruldu. Bir dinlenmiş gelir hasatı yapar. Hasatda bize nasip olur inşAllah
    Belkı cok buyuk hatta ımkansız gıbı gorunen bır hayal olsa bıle benım tatlı ruyalarımda 200 olur dıyor.YTD

7.  Alıntı Originally Posted by reis69 Yazıyı Oku
    O çok yorum yapanların bazıları tersde kaldı. 118 liradan sattılar. Aldıkları hissedede zarardalar. Şimdi keşkeler havada uçuşuyor. Onlar yoruldu. Bir dinlenmiş gelir hasatı yapar. Hasatda bize nasip olur inşAllah
    Borsa sabırsızların paralarını sabırlılara devrettiği yerdir boşuna denmemiş,yok öyle yatırım yapıpta 3-5-15 günde büyük paralar kazanmak,hasadı almak için sabırla emek verip hasat zamanını bekleyeceksin,bu ülkenin bakanı ne dedi altın üretimimiz bu sene 40 tonu geçeçek 5 yıl içinde 100 tona çıkaracağız (Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Önümüzdeki 5 yıl içerisinde inşallah Türkiye’de altın üretimini 100 tonun üzerine çıkartmayı hedefliyoruz, bu sene 40 tonu geçeceğiz" dedi.)ya buna inanıp yatırım yapacaksınız yada bakan sallıyo deyip uzak duracaksınız,ayrıca takip ederseniz yeni rezerv alanları çalışmaları yapılyo en barizi bence hisseyide yukarıya taşıyan mollakara rezerv alanı,açıklama yapıldı mayıs ayında üretim için çalışmalar başlamış olacak peki mollakarada üretime başlandığında bu Türkiyenin gündeminde bir kaç gün şu kadar altın çıkarılacak vs.. haberleri hisseyi yukarılara taşıyacak diye düşünüyorum ama önemli olan tahata yapıcısı speği o zamanı biliyo onun için şimdilerden yükseltip o zamanda servis edecek diye düşünüyorum,ayrıca altını ihtal ettiğimizden cari açıkta enerji,petrol gibi düşünün bu cari açığı tetikleyen ayağı hükümetin kesmesi lazım onun için yerli üretime ağırlık verilecek diye düşünüyorum.

8. [emoji126]Mavilim mavişelim
    Mavilim mavişelim[emoji122]
    Tenhada buluşalım mavilim
    [emoji122]Tenhada buluşalım mavilim…[emoji126]
    https://youtu.be/Sus61ilmSTg[emoji23]

Sayfa 138/375 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz