Sayfa 139/735 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239639 ... SonSon
Arama sonucu : 5874 madde; 1,105 - 1,112 arası.

Konu: VAKKO - Vakko Tekstil

Alıntı Originally Posted by unsal Yazıyı Oku
    Boyle yorum da var tabi...
    Kaldı ki 7 ile 10 arası gibi ucuk rakam dogru olsa direk tavan yapardı haberden sonra....Para çıkışı da olmazdı...Duygusal bakmayın...Mantıklı bakın....Bana göre bugunku hareket cok bariz bir mal çakma operasyonu oldu...

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. ...................................
    Son düzenleme : krepi; 09-02-2018 saat: 21:53.

VAKKO günlük takas

4.  Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
    ben bugüne kadar satılması sözkonusu olan şirketten 19 tanesini yaptırdığım analistin dedikleri tıpatıp tuttu.yüzde bir yanılma payı ile.dediği aynen şu.5.50-5.70 arası fiyattan başka olmaz.gerisi hayal
    hocam üsteki yazdıgım haberde olan 286 milyon tl borcalrını özellikle sorsana analist arkadasına.dogrumdur.satışa engelmidir.?geriye marka degeri kaliyor birde nakkaştepe fabrika yeri galiba.nasıl yorumluyacak.bende maldayım.yanlış anlaşılmasın.fiyatlamayı dogru bulmak istiyorum.

5. ...................
    Son düzenleme : krepi; 09-02-2018 saat: 21:53.

6. Ya arkadaş öküz altında resmen buzağı aranılıyor, yok şu hisse düştü YÖK borcu var, bu havada elinizde düşmeyen hisse var ona bakın felaket tellallığına çok meraklısınız tadını çıkarın arkadaşlar teknik grafiğe göre nakış gibi işliyor hisse, yok şu sattı YÖK bu sattı hisseye güveniyorsan taşıyacaksın güvenmiyorsan satın arkadaşlar YTD

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. türk firmasının görüşmeleri söylentisi vardı. neyse yakında piyasaya yayılır ne olduğu.

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir...

Alıntı Originally Posted by fd3521 Yazıyı Oku
    Ya arkadaş öküz altında resmen buzağı aranılıyor, yok şu hisse düştü YÖK borcu var, bu havada elinizde düşmeyen hisse var ona bakın felaket tellallığına çok meraklısınız tadını çıkarın arkadaşlar teknik grafiğe göre nakış gibi işliyor hisse, yok şu sattı YÖK bu sattı hisseye güveniyorsan taşıyacaksın güvenmiyorsan satın arkadaşlar YTD

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ben hareketlerine guvenmedigim icin sattım mesela...Bugunku hareket bir cok insanın yukarıdan maliyetlenmesine yol açmış olabilir...Insanlar neyin tadını cıkarsın ?....3.50 deyken 5 dk icin de 3.94 sonra suzulerek 3.60 lı rakamlara geri dönüş ?...Saglikli degil bu tarz hareketler...Ciddi bir yetkili ağız aciklaması olsa haklısınız derim...Yoksa bu tarz gayri ciddi haberlerle güven yitirir ve insanlar da kaybeder sadece...

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 139/735 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239639 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •