Sayfa 14/100 İlkİlk ... 412131415162464 ... SonSon
Arama sonucu : 795 madde; 105 - 112 arası.

Konu: VBTYZ - VBT Yazılım A.Ş.

1. Halka arzda güven kalmamış,vatandaş ilk fırsatta satıyor,şirket piyasa değeri üç yüz otuz beş milyon civarı bence çokta pahalı değil.ytd

2. Kumarhane ye döndük malesef bundan sonraki halka irzlarda ırzına geçebilecek yatırımcı bulmaları çok zor

3. Edata burayı da hareketlendırebılır.
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

4.  Alıntı Originally Posted by huzeyfe Yazıyı Oku
    Yazılım sektörü, eşit dağıtım yapılan bir arz günlerdir de uyarıyoruz ama millet satmak için birbiriyle yarışıyor . Metro yatırım boşuna mal almaz. Ben malımı satmadım.
     Alıntı Originally Posted by Hasan. Yazıyı Oku
    Kütahya korkusu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
     Alıntı Originally Posted by Hasan. Yazıyı Oku
    Tebrik ederim

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    arzda kumara çevirdiler artık arzlarda güven aydem ile bozuldu kütahya hele o ayrı facia ilk gün karı aldıysan ne ala en azından halen ky karda hatta öyle ki delta varyantına aşı yapan firma olsa arz olsa onu dahi bozarlar o derece güven yok arzlara ytd tabi bazı istisnalar olur elbet ama bu ama başkası ama genelde arzlarda güven yok YTD...

5. Şirketi çok beğendim, gelecek vadeden bir portföyü var. Gelişime açık gibi göründü, halka arz gelirinin bir kısmını da bu yönde kullanacaklarını belirttiler.

Merakla bekliyorum orta/uzun vade de ne yapacak diye. YTD

6. 8 milyon senedinin olması buyuk avantaj.!!

Sermaye 26 mılyon..!!!

Ama önce hısseyı toplamaları lazım..!!!

Özsermaye karlılığı %58...!!!

Net dönem karı 15 milyon..!!!

Borcu olmayan bir şirket.. Elindeki nakıtıyle rahatlıkla butun borçlarını kapatabiliyor..!!!
    Son düzenleme : kwon3; 13-07-2021 saat: 17:00.
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

7. İki gündür alan satanlar

8. Gol olur...!!!! ...

İnşallah çok dökülen olmadı. İyi fırsatlar verdı..

Sayfa 14/100 İlkİlk ... 412131415162464 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •