Sayfa 141/615 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241 ... SonSon
Arama sonucu : 4913 madde; 1,121 - 1,128 arası.

Konu: HLGYO - Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Can sikintisi haliyle tahtaya yansiyor..

Screen Shot 2017-11-07 at 14.30.50.png

2. bunun tahtasını yapanın,allah belasını vresin.borsa çıkar tık yok,borsa düşer tepki yok.nerden bulaştım boktan kağıda.

3. organize terör çetesi ekonomik saldırısına devam ediyor..**hele bu rakamlar tam organize çete işi..bakalım araştırmalar ne çıkaracak..bu arada halkın bankın gyo su yöneticisi daktır**g.müdürü atandığından beri hisse rezaleti manidar **şekilde devam ediyor.***manidar yani**çok manidar***...

4. BU YENİ ATAMA DAKTIR G.MÜDÜRLE GELEN BU HİSSE ÇÖKÜŞLERİ ACABA ACABA mı**????sebeb nedir acaba .**mıdr..bu saldırı mıdır***??acaba..varlık fonu bu arada çöküşte **nerede ..arabamı seçiyorlar hala***??mı??

5. Amerikada rıza davası 25 kasımda, halkbankasında satışlar başladı , bu da sanki çok yükselmiş gibi düşüşte ağbisini takip ediyor. 25 kasıma kadar nereye kadar düşeriz allah bilir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7. Çakallar endeksin costugu gunlerde satisin ilk uc kademesine dizginlemek icin 3,4 milyon kagit yigarken , endeksin gözünün topraga baktigi boyle gunlerde satisin ilk 10 kademesinde 4 milyon bile mal yok. Kucuk yatirimcinin belli bir bantta tokat manyagi yapildigi o kadar belli ki. O bantlar assagi ya da yukari kirinca bi afalliyorlar sonra ayni senaryo yeni bantta devam.

Sent from my iPhone using Tapatalk

8. Arz edildigi gunden beri getiride XU100 den %46 , GMYO endeksinden %15 geride kalarak efsane batak kagitlar arasindaki yerini gururla aldi. Bu gurur hepinizin..

Yonetim kesilikle basarili , milyonluk yonetim giderleri , jestiyonlar , temsil bedelleri vs. kesinlikle haklari. Sayelerinde hem devlete guvenip hisse alan yatirimci kazandi hem de sirket.

Hala daha kagida hedef veren kurumlar falan var ya , en acinacak halde olanlarda onlar.

Screen Shot 2017-11-07 at 15.15.09.jpg

Sayfa 141/615 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •