Sayfa 141/426 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241 ... SonSon
Arama sonucu : 3405 madde; 1,121 - 1,128 arası.

Konu: GSDHO - GSD Holding

1.  Alıntı Originally Posted by vyslctn Yazıyı Oku
    gselman kardeşim bence sabırdan başka bir işlem yapmaman en iyisi binlerce defa bakakaldım ben yükselişlere ahhhh diyerek. Bu bir tavsiye yine de sizin için en iyisini siz bilirsiniz.
    sağol sevgili kardeşim.800 lot daha overall um arttı bugün.Bunlarla yatırımcı mantığıyla değil vurkaç la ilerleyeceğiz.3-5 kademe gerekirse yukardan da alırım birgün patlatırsa yukarıya.
    .
    Syg
    Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.

2. Onun bunun çocuğu façan yemedi nasıl döndün değil mi?Geleceksin babanın beklediği yere.......
    Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.

3. Münasip yerlerinde sakladığın dolarlar 3 ayda %10 daha arttı güççük turgut.Söke söke alacağız hakkımız olanı.Mayıs sonu haziran başı olmazsa ekim-kasım 2022 bir yere gitmeye niyetimiz yok.
    Bir bilenin dediği gibi maaşı şerefinden daha yüksek olan ne kadar aracı kurum varsa hepsinde çöreklenmiş bunlar.Göreceksiniz dana nızın hörekesini..
    Son düzenleme : gselman; 31-03-2022 saat: 18:13.

4. 3.07ye kadar basacaklar gibi gözüküyor. Tavsiye değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by ypartal Yazıyı Oku
    3.07ye kadar basacaklar gibi gözüküyor. Tavsiye değildir.
    Orayı çoğu kişi bekliyor. Bilanço sonrası düşüşten sonra da orası gelir denmişti, galiba 3.14’ten döndürdüler. (Altta grafik var.) Bence oraya gelmeden döndürmeleri en yüksek ihtimal. İkinci ihtimal ise oraya kadar düşürüp orada bekleyenlere malı teslim edip daha da basmak (Kabus senaryosu). Sizin dediğiniz bence üçüncü sırada gibi. Ama belli de olmaz. Kişisel görüşümdür asla YTD.

https://twitter.com/yakupekenoglu/st...QgAPYtHiVFmSoQ

6.  Alıntı Originally Posted by ypartal Yazıyı Oku
    3.07ye kadar basacaklar gibi gözüküyor. Tavsiye değildir.
    1 milyon TL lik uzman sorusu niye 3.03-04 değil de 3.07.Bir anlatsan da öğrensek 3.07 nin önemini zahmet vermezsek?
    .
    Syg

7. Yatırım fonlarının satışı durmadan bir halt olmaz bundan. Onları takip etmek lazım..yani kaç oldu bilmiyorum yatırım fonları çıkarıp çıkarıp aşağı basiyor. Hisse de istediği gibi at koşturuyorlar. Karşılarında kimse yok. Gerçi birlikte hareket ediyorlardır diye düşünüyorum. Bencede sayın meteor 78 in dedigi gibi ya buralardan dönecek. Ya da daha aşağılari... İlla ki bir bahane bulurlar.gidip de destekten milleti mallandirmazlar.
    Doğan holding den Karel yatırımın dan sonra gsd holding e yatırım yapmasını bekliyorum... İki tane ........ ........ Güçleri birleştirdi mi. Bu milletin .......... ........

8.  Alıntı Originally Posted by gselman Yazıyı Oku
    1 milyon TL lik uzman sorusu niye 3.03-04 değil de 3.07.Bir anlatsan da öğrensek 3.07 nin önemini zahmet vermezsek?
    .
    Syg
    Orası şimdilik teknik destek noktası. Çalışmazsa sonraki destek 2.82de. Ama oraya kadar da düşüreceklerini zannetmem.
    Grafik atamıyorum. Kusura bakmayın.

Sayfa 141/426 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •