Piyasalar kötü seçimlerden sonrada pek iyi olmayacak sıkıntı!
Piyasalar kötü seçimlerden sonrada pek iyi olmayacak sıkıntı!
takaslara bakarsan daha neyi bekliyorsun diyor. yarını olmayan hayırsız aşka ayrılık nikahı kıyalım gitsin diyorYTD
Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
valla acı acı yazıyorum hepde dediğim oluyor hala burdayım. bana kendi adıma ahmaklıktan başka birşey yapmıyormuşum gibi geliyor. bir takım takip ettiklerimiz var tabi boşa sallamıyoruz. takaslar malesef no no olumsuz diyor. ve bu her geçen gün artıyor. bu günkü çıkış iş in çıkışı idi bence. yani 6.58 e kadar. ve kağıdın en önemli pastası olan iş yatırım erimek üzere daha vahimi bu gün aynı şekilde deniz de mal çıktı biraz. ee bunlar neyle operasyon yapacaklarki her ne olursa olsun? yoksa 1.7 milyon lota sahip ky cımı operasyon yapacak? olmayacak duaya amin demek bu benim kendi şahsıma. bir mucize bekleme ahmaklığı gibi bir şey. YTD.
Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Çağrı ya çok bel baglanmamalı. Kipa, hurgz, dgzte, arena, 2007 de turkcell, vs vs vs çok mağdur olan ky var. Çok dikkatli olunmalı. Başımızda böyle bir spk varken herşeye hazırlıklı olun.
SM-J710GN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
6.05 ide kırdı dibe yüzde 3o kaldi.
Bizim giremedimiz hisseler dohol vb satış haberi geldimii tavan tavan giderken su bizdeki kör talihe bak.9 beklerken 5 göründü..hay sizin satacaniz fiyata ben..
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ulan kelin ilacı olsa kendi başına sürer.atıp tutuyolar buraya gidecek şuraya gidicek.çok biliyosunuz aq.7.5 milyar konuşulurken 3.5 a gitdi.bunu niye kimse konuşmuyor.satış günü %71 satmış deniz yatırım,operesyona mal çakmaya bak.altı üstü b grubu hisse.trade edebilirsen ne ala.başka türlü bişey olmaz,
Yer İmleri