O batak zaten Arda. Ama ilginc bir aciklama. Belki sapkadan bir supriz cikaracaktir. Ayrica ABD'de yapamiyorlar bunu bildirim yollamadan. Sadece Almanya'da yapilabiliyormus Porsche'nin yaptigi sekilde yasal olarak.
Oyle bir beklenti yok ama bakalim nasil kullanirlar. Araya secim problemleri girdi gecen seferki durumdan beri. Ayrica benim yazdigim gibi bir durum da yok, sadece geyik olsun diye belirttim onu, yanlis anlasilmasin simdi.
Dört gün önce böyle bir senaryo uydurmuştum, bugünkü kallavi düşüşle bahsettiğim "can yakan son bir dip dalışı" beklentim gerçekleşmiş oldu. Toplam düşüş ise %22'yi buldu!
Buradan hemen ya da en fazla birkaç gün duraklayıp geldiği hızla yukarı gitmesi beklentim var.
Hadi oğlum üzme beni, yap şu güzelliği de namım yürüsün forumda
İyi bu tahmin işi.. Tutmazsa zaten kimse hatırlamıyor ama tutarsa meşhur oluyorsun bir anda![]()
Komutanım selam. Öteki topikteki geyik muhabbetlerinden bıktığımız için 666 bu HALK CAFE topiğinin açılmasına önderlik etti. Her zaman yorumlarını bekleriz. HALKB'de işler yolunda gitmiyor. Kağıt çok sert bir düşüş momentumuna yakalanmış durumda ve mevcut düşüşün nerede sona ereceği belirsiz. İşlem hacminde de Nisan başından bu yana bir patlama yaşıyoruz ve ortalamanın çok üzerinde seyrediyor günlük hacimler. Örneğin Nisan ayındaki işlem hacmi 1.2 milyar lottan fazla oldu yani tedavüldeki adedin 2 katı kadar. Hisse tam anlamıyla göçüş moduna girmiş durumda ve nerede duracağı da meçhul.
27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.
@pilavli
Iyi tutmus o gorusun ama bu dip dalislari kacinci dip dalisi oldu? Bizim bir kusumuz var boyle Karabatak dedigimiz (TAV). Hep dalar durur o balip yakalamaya. Ama hep cikar su yuzune. Bu sadece daliyor.
saatlik rsi bu gün yeni bir dip yaptı
Yatırım kararları SPK'nın kurallarına göre verilmelidir. Bu konuda bir yetkim, bilgim ve deneyimim bulunmadığı için yazdıklarım, yatırım kararları verilirken kullanılmamalıdır
Yer İmleri