Sayfa 142/1024 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242642 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 1,129 - 1,136 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Belki de kısadan tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakırlar , yurtdışı yasağını kaldırmadan.

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Herif satmıs 700 milyonluk

Alıntı Originally Posted by senersen Yazıyı Oku
    biraz önce enpara kartıyla aliexpress ten bir şeyler alayım dedim. 3 değişik satıcıdan 550 $ lık toplamda ürün aldım. hesaba para atmıştım son işlemde para yetmemiş 4 tl. hemen havale ettim sonuncu işlemide gerçekleştirdim. dekontlara bakayım kuru kaçtan çekmiş diye. ne göreyim 6,55 den hesaplamış kuru. hemen enpara internet sitesi oranlarına baktım. satış kuru 6,17 tl idi. aliexpress girip işlemlerin üçünü de iptal ettim.
    İptal sonrası hesabınıza geri dönecek tutar aynı mı yoksa daha düşük mü olacak paylaşırsanız iyi olur, bizler de benzer durum için bilgilenelim.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Dublin/Manchester/Sofia/Galway
    Gönderi
    1,551
     Alıntı Originally Posted by cankan Yazıyı Oku
    kredi faizi %35 mevduat vergili %20 doctor mevduat faizinden bahsediyor sanırım
    aynen doğrudur. Kredi faizleri epeydir uçmuştu zaten bankalar anında garantiye almıştı kendini.
    Ytd

5. THY'ye yaptırımlar gelecek deniyor bakalım doğrumu.

6. Finans Enstitüsü'ne göre Türk Lirası'nın adil değeriUluslararası Finans Enstitüsü (IIF) Türk Lirası'nda son durumu değerlendirdi. IIF Başekonomisti Robin Brooks liranın kayıplarını 1-2 yıl içerisinde geri kazanmasını beklediklerini söyledi. Brooks, "TL’nin temelleri sağlam, 5-5,5 adil seviyelerinin altında" dedi.

Alıntı Originally Posted by Akın Yazıyı Oku
    Finans Enstitüsü'ne göre Türk Lirası'nın adil değeriUluslararası Finans Enstitüsü (IIF) Türk Lirası'nda son durumu değerlendirdi. IIF Başekonomisti Robin Brooks liranın kayıplarını 1-2 yıl içerisinde geri kazanmasını beklediklerini söyledi. Brooks, "TL�nin temelleri sağlam, 5-5,5 adil seviyelerinin altında" dedi.
    Bol TL yaratmayı seven politikacıları ihmal etmiş

8.  Alıntı Originally Posted by Akın Yazıyı Oku
    Herif satmıs 700 milyonluk
    3gün önce aldığı 25milyon lot garan'ı 2 kuruş karla vermiş, ayrıca yabancı olduğunu varsayıp doları da 6,8 seviyelerinden bozduğunu varsayarsak güzel para kaldırdı.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 142/1024 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242642 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •